Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ İnternetim 100mbpsye sınırlı yardım edin

merhaba arkadaşlar öncellikle hepinize yardım etmeye calıştığınız için teşekür ederim. sorun çözdüm, daha doğrusu kendisi çözüldü. laptopta kabloyu denedikten sonra tekrar masaüstüne taktım. internet gelmedi. anlam veremedim bilgisayarı yeniden baslattım internet geldi ve bu sefer sorun...
  2. O

Tüm driverını kurdum fakat bir şey değişmedi hala 100 alıyorum. ayarlardan speed and dublexi 10 yapınca hızım 10 oluyor ama 2.5g yapınca 100 yukarıya çıkmıyorum anlam veremiyorum
  3. O

Sorunun kabloyla alakası yok aynı kabloyu laptopa takıyorum 934 mbps alıyorum
  4. O

Yeşil ethernet dahil onlarıda kapatmayı denedim olmadı. Bir şey 100 e sınırlıyor
  5. O

Deneyeceğim de düzeleceğinden emin değilim
  6. O

100 yazıyor 1763356669 Valla ben pek driverlardan anlamıyorum bilgisayarcı kurdu driverı güncelle diyorum aygıt yoneticisinden driver guncel diyor
  7. O

Öncelikle merhaba. Normalde ben bir laptop kullanıcısıydım. Geçen hafta masaüstü pc topladım. Biostar b650m x3d pro+ anakartıma sahibim ve 1000mbps fiber kullanıyorum, kablom 15metre cat6. Laptopumda internet hızım 934 mbps iken yeni bilgisayarımda hızımın 93 mbps olduğunu fark ettim. Kablo aynı...
  8. O

Bannerlordu alamıyorum saka gibi

Visaydı kartım. Sorunu çözemedim en son steamden 844 e aldım. Yinede teşekkür ederim.
  9. O

Bannerlordu alamıyorum saka gibi

bannerlord mount and blade II almaya calısıyorum am su hatayı veriyo :Hay aksi, geçici bir sorun oluştu gibi görünüyor. Hesabınızdan para çekilmedi. Lütfen tekrar deneyin. kredi kartı ile ödüyorum ve kartın online satışı açık. Canlı desteğe ytazıyorum adam akıllı cevap alamıyorum başka kartlar...
  10. O

BANNERLORD Savaşta askerler karışıyo

Mount and blade II bannerlord oyununda savaşta askerler çarpışıncs hangi askerler benim hangileri düşman ayrıt edemiyorum. Videolarda normalde kendi askerlerinin her birinde üstünde yuvarlak bir işaret var ve kimin askeri ise onun bayrağı gözüküyor. Bende bu yok bunu nasıl yaparım
  11. O

MİNECRAFT'ta arkadaşlarım hile yapıyor

Anladım bunu deneyeceğim teşekkür ederim
  12. O

Nasıl yani oyuna girmeyen pcyi nereden bulucaz tam olarak?
  13. O

Ya biz arkadaşlarla mc sunucusu açıyoruz admin kim olursa olsun iradesine sahip olamıyo hile açıyo ifşalanınca oyun zevki felan hiç kalmıyo hiç komut kullanmayı hile yapmayı felan engelleyen bir mod var mı ya? Bir şeyler önerirseniz sevinirim
  14. O

50k sistem tavsiye verebilir misiniz

Ekran kartı az değil mi?
  15. O

50k sistem tavsiye verebilir misiniz

50k bütcem var 1-2k esnetilinebilinir bana iyi bir sistem önerisi yapabilir misiniz. 2k 180 hz monitörüm var oyun için kullanacağım
  16. O

BU sistem alınırm mı???

50k ya genelde 5060ti ve benim işlemciye yakın işlemciler var sanırım ben başta attığımı alıcam hocam
  17. O

BU sistem alınırm mı???

Peki önerebileceğiniz bir sistrm var mı 50k ya bu sistemi donanım arsivi toplamıs diye sormuştum
  18. O

BU sistem alınırm mı???

AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz-5.0GHz 32MB AM5 65W Tray İşlemci Biostar B650MP-E PRO DDR5 6000MHz AM5 mATX Anakart Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB GDDR7 192bit Ekran Kartı TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (2x16) 6000MHz CL36 DDR5 RAM Crucial E100 1TB 5000-4500MB/s M.2 SSD (CT1000E100SSD8 Kutusuz) Vento...
  19. O

İSLEMCİ YANIYOR YARDIM

pump out denen şeyden yaşıyorsam ne yapmalıyım? buarada bakımdan sonra değerler çok daha artmaya başladı ve artmaya devam ediyo belirtmemişim
Geri