Arama sonuçları: *

1. Cracxy

SSD SOĞUTMA GEREKLİ Mİ?

KIOXIA 500GB EXCERIA G2 NVMe M.2 SSD için SSD soğutucu gerekli mi? Gerekliyse bu iş görür mü? https://www.amazon.com.tr/dp/B09HTRX62Y/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09HTRX62Y&linkCode=asn&psc=1 İncelemelerde KIOXIA'nın çok ısındığını söylüyorlar, deneyimleyen varsa yardımcı...
  2. Cracxy

Çözüldü✓ 2 HDD 1 SSD ÇALIŞIR MI?

Yok, direkt SATA bağlantısı yapacağım. Bağlantı konusunda sıkıntım yok, sadece sistemsel olarak bir sıkıntı çıkarır mı onu merak ettim.
  3. Cracxy

Çözüldü✓ 2 HDD 1 SSD ÇALIŞIR MI?

Elimde 1 tane laptop hard diski, 1 tane normal hard disk ve 1 tane SSD var. SSD'ye Windows kurup hard diskleri depolama olarak kullanacağım. Bir sorun olur mu? Laptop hard diski baya eski bir model.
  4. Cracxy

WİNDOWS 10 GÜNCEL FORMAT

Yaklaşık 4-5 senedir bilgisayarımı formatlamıyorum. Haliyle elimde bulunun flash bellekte 4-5 sene önce yüklediğim Win10 ISO'su yüklü. Tekrardan iso dosyasının güncel halini indirmeme gerek var mı?
  5. Cracxy

Çözüldü✓ KIOXIA 500GB EXCERIA G2 ALINIR MI?

ASUS PRIME B350M-E uyumlu mudur?
  6. Cracxy

Ek olarak WD 500GB Blue SN580 PCIe Gen4 M.2 SSD (4000MB Okuma / 3600MB Yazma) Diye bir üründe var fakat KIOXIA markasını dün Donanım Arşivi YouTube kanalında gördüğüm için güvendim. 200-300 TL esnetebilirim bütçemi eğer daha iyi dediğiniz bir SSD varsa.
  7. Cracxy

İtopya'da KIOXIA 500GB EXCERIA G2 NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) sepette 1099TL'ye geliyor. HDD'den geçiş yapacağım. Çok bir fark olur mu? Windows'u ve bir kaç oyunu SSD'ye kurup eski Hard diskimle beraber kullanmayı düşünüyorum. Anakart : ASUS PRIME B450M-K
Top Bottom