Arama sonuçları: *

1. G

Ethernet kablo önerisi

cat 7 yi kullanırken ev halkı bir takım hakaretlerde bulunuyo işte interneti yutma gibi hitamlarda bulunuyo cat 5 dede çok az dowload upload alıyorum bana düzgün bir cat6 sunarmısın hocam sanada iyi bayramlar
  2. G

Ethernet kablo önerisi

Merhabalar biz superonline dan turknete geçtik superonline da internet paketi 1000 e 100 ken turknette 100 e 20 bende cat7 ve cat5 kabloları var sizce hangi kablo almalıyım 1 veya 1.5m kablo önerisi lazım
  3. G

Merhabalar 6-8k arası yayıncı kulaklığı lazım

hocam parasında deilim bana çok uzun gidicek kaliteli lazım c3w mı nova 5 mi
  4. G

hocam ben gene bi düşüncelere daldım ben genellikle farklı oyunlar oynayan birisiyim ara sıra cs valo oynuyorum nova 5 mi alayım yoksa cloud 3 wireless a mı dönmeliyim?
  5. G

teşşekürler saolun peki renk de söylermisin herkese sordum 1 kişi siyah 3 kişi beyaz dedi siz ne diyorsunuz?
  6. G

ben zaten nova 5 düşünüyodum nova 5 alıyım ozaman teşşekürler
  7. G

hocam baktımda hs80 le aynı o yüzden gerek yok ben daha çok steelseries düşünüyorum yada razer
  8. G

Merhabalar 6-8k arası yayıncı kulaklığı lazım mikrofon kalitesi kötü olmasın 5 6 ay gibi bi süre kullanmam lazım bide wireless olması lazım kablo derdinden sıkıldı bazi wireless kulaklıklarda sesde robotlaşma bağlantı kopma gibi sorunlar oluyomus mümkünse kronik sorunu olmasın tessekürler
  9. G

Çözüldü✓ HyperX Cloud 3 wireless alınır mı?

hocam sende hiç sesde robotlaşma veya sesde kopma oldumu
  10. G

Cloud 3 wireless alınır mı??

tamam teşşekürler hocam 1748029119 peki hocam senden bozuk kulaklığı göndermeni istiyolarmı
  11. G

nerden aldınız hocam bide hiç başka odaya gittiğinizde bağlantı kopmuyomu
  12. G

hmmm anladım peki sen kullanırken sende hiç sesde robotlaşma oldumu
  13. G

Merhabalar ben cloud 3 wierless alıcam fps oyunları oynuyorum ekstra mikrofon alıcam mikrofon çok umrumda deil sizce almalımıyım çok arada kaldım sesde robotlaşma fln oluyo diyorlar doğrumu
  14. G

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

tamamdır hocam kabul ettim
  15. G

kral banada atarmısın ya arkadaşlık kodum:1392523493
  16. G

kral banada atarmısın ya arkadaşlık kodum:1392523493
Geri