Arama sonuçları: *

1. ortunaryus

Hp victus 16 Açılırken siyah ekranda kalıyor!!!!

Laptopumun anakartı değişti 1.5 ay önce. O zamandan beri laptopu kapatıp açtığımda ya siyah ekranda kalıyor victus logosu gelmeden ya da açılınca bile windows ekranında her şey donup kalıyor. Bilgisayarın 60 saniye güç tuşuna basıp açınca cmos reset olunca anca açılıyor. Şunu da belirteyim...
  2. ortunaryus

1000 tl civarı oyuncu mouse lazım

hem türk malı olması da üstüne gayet de almak için sebep verdi.
  3. ortunaryus

furylevel z1 aldım bakalım nasıl olucak. teşekkürler önerdiğiniz için.
  4. ortunaryus

size denk gelmiştir ben baya araştırdım bu gün o forumda da baya kişi ovüyodu aj yi.
  5. ortunaryus

aj yi beklemek yerine z1 alsam saçma mı olur çünkü ne zaman gelir stoklara vs. belli değil.
  6. ortunaryus

senin onercegin bir mouse var midir bu fiyatlarda?
  7. ortunaryus

döndüğünde daha pahalı gelir herhalde.
  8. ortunaryus

aj 159 pro bitmiş herhalde temuda bakar misiniz?
  9. ortunaryus

bu attığınızı da biri önermişti daha önce benim yukarıda attığımdankinden iyi midir özellikleri?
  10. ortunaryus

sizin ônerebilceğiniz başka bir mouse var mı? temudan almak istemiyorum ama türkiyeden almak istiyorum. 1000 1100 tl kablolu da olue fark etmez.
  11. ortunaryus

hocam g pro çok pahalıymış vallaha. 1 k bütçeme uymuyor hiç.
  12. ortunaryus

Deathadder da kronik sorun var diyolar G pro yu araştıray8m.
  13. ortunaryus

neden tavsiye etmezsiniz? kablolu olması sıkıntı değil benim için onu belirteyim de kronik bir sorunu vs mi var?
  14. ortunaryus

vergisi vs yok mu? bir de 1400 çok geldi ya. https://www.gaming.gen.tr/urun/192161/glorious-model-o-gaming-mouse-mat-siyah-glrgo-black/?ref=akakce buna ne dersiniz?
  15. ortunaryus

Elim biraz büyüktür 1000 tl civarı oyuncu mouse lazım önerilerinizi bekliyorum
  16. ortunaryus

En iyi f/p performans mouse

Bana almaya değer en f/p mouse ürünleri önerebilir misiniz? bütçem net değil cevaplara göre bakacağım.
  17. ortunaryus

Maks 500 tl f/p mouse önerisi

500 tl olmasına gerek yok komple f/p ürün soruyorum sadece şuan
  18. ortunaryus

Peki komple en iyi f/p mouse nedir rekabetçi oynamadığımı bir daha belirterek soruyorum 500 tl ile kalmayın. 1738770782 Yok olmasın.
  19. ortunaryus

https://www.idefix.com/logitech-910-005823-g102-lightsync-black-8000dpi-6-tus-optik-rgb-siyah-kablolu-gaming-oyuncu-mouse-p-503284?vendorId=6464&ref=akakce&v=1.93.7 bunu öneren oldu ne düşünürsün Dr biyoloji hocam
  20. ortunaryus

ben 700 e 1 tane gördüm de aynı ürün 1200 1100 tl ye de satılıyor temuda nedn öyle yarı yarıya bir fark var?
Geri