Arama sonuçları: *

1. Y

Mouse Tavsiyesi / Yazılım Ve Grafik İçin

Merhaba macbook air m3de kullanmak için kablosuz mouse arıyorum önerileriniz nelerdir teşekkürler
  2. Y

Klavye Tavsiyesi / Yazılım Ve Grafik İçin

Merhaba macbook air m3de kullanmak için kablosuz klavye arıyorum önerileriniz nelerdir teşekkürler
  3. Y

Tekrar Başlıyorum: Laptop Önerileri

45k maks 50k grafik tasarim adobe serisi blender ve kod yazmak için isimi rahatlikla görecek dışarıda bir laptop arıyorum
  4. Y

Yardım HP Victus 16 islemci ve ekran karti arasında kaldım

Teşekkür ederim hocam attiginiz makineyi inceliyorum
  5. Y

Aa evet hocam teşekkürler bu değer %100 mü olmalı bilmiyorum donanim bilgim yok maalesef
  6. Y

Srgb oranini nereden gördünüz acaba ben göremedim
  7. Y

Yardım 45K Bütçeyle Sorunsuz Laptop Önerisi

Hocam link var mi bulamadim ben
  8. Y

Yardım 45K Bütçeyle Sorunsuz Laptop Önerisi

Arkadaşlar 20 güne yakin suredir laptop ariyorum fakat bulamiyorum arastirma derinine girdikçe bir kronik sorun buluyorum lutfen artık yardım edin laptop seçmene 45k bandında (5k ekleme olabilir) grafik tasarım alanı ve yazılım için (adobe serisi,blender, vscode vb uygulamalar) bir laptop...
  9. Y

https://ty.gl/sz9z7ygmxvjk9
  10. Y

Nasil anlarim hocam %100 srgb oldugunu
  11. Y

Öneri Beni üzmeyecek laptop arıyorum..

Herkes bunu öneriyor ama kullanan yok gormedim
  12. Y

Bekliyorum.hocam önerinizi
  13. Y

Ryzen sistem ama hocam bunun aynisi i7 13700h var hocam intel daha iyi olmaz mi
  14. Y

Merhaba hocalarım genelde is için adobe serisi olsun blender vs vs programlari kullanmak için zaman zamanda oyun oynamak icin beni uzun süre uzmeden götürecek bir laptop arıyorum marka ise dell, msi, hp, asus markalarindan öneri istiyorum ekstra olarak 32 gb ram ve 1 tb ssd olmasını istiyorum...
  15. Y

Merhaba arkadaşlar şimdi hp victus almak istiyorum ama i7 14700hx rtx 4060lı sistem mi daha iyidir yoksa İ7 13700h rtx 4070lı sistem mi daha iyidir Oyun oynayacağım ama öyle çok fazla değil genelde adobe uygulamalari falan is için kullanacagim veya ders calismak icin render almak icin vs vs
  16. Y

HP VICTUS 16 ALINIR MI?

Hocam gerçekten ilginiz icin tesekkur ederim. Hp,asus,msi,dell disi marka cok istemiyorum bu hplerde cok sessiz oluyor diye videolar falan görmüştüm ondan sebepde biraz sıcak yanasiyorum hpye 1733142440 Hocam suan benim konuda yazdığım sistem 45 bin tl ye geliyor bana alırsam eger ve sizin...
  17. Y

HP VICTUS 16 ALINIR MI?

Hayir hocam alacağım firma usd seklinde satis yapiyor adanada ondan sebep elden almayi düşünüyorum
  18. Y

HP VICTUS 16 ALINIR MI?

Merhaba hocalarım donanım bilgim pek yok beni üzmeyecek her isimi rahatlikla yapabileceğim bir sistem arıyordum HP VICTUS 16-R1051NT 9J253EA32 I7-14700HX 32GB 1TB SSD 6GB RTX4050 16.1" sistem önüme çıktı şuan 1270 usd fiyat ile alabiliyorum önerir misiniz kullananlar var mı? Ekran kartı watt...
Geri