Selam arkadaşlar 02.12.2024 tarihinde aliexpress üzerinden f75 klavye siparişi verdim ve verir vermez dolandırıcı olduğunu gördüm iptal etmek istedim ama onaylanmadan kargoya verdiler. Normalde klavyenin 1023 gram kutu ağırlığı olması gerekiyorken kargo takipten baktığımda 266 gram olarak...
Merhaba arkadaşlar bugün elime ulaşan 179 apexi kullanmaya başladım fakat anlamadığım bişey var bu farenin altında dpi/pr diye bir tuş var bu ne işe yarar?
1733232004
Konuyu yanlışlıkla klavye bölümüne açmışım. Nasıl düzenleyeceğimi de bilmiyorum forum modları yardımcı olursa sevinirim
Buradan sipariş verdim ve dolandırıcı olduğunu anlayınca iptal etmek istedim ama edemedim. Ürünün kutusu normalde 1000gr üstü olması gerekiyor ama kargo takipten baktığımda 266 gram olarak girmişler sanırım 20 dolarlık bi salatalık gönderecekler.
Buradan sipariş verdim ve dolandırıcı olduğunu anlayınca iptal etmek istedim ama edemedim. Ürünün kutusu normalde 1000gr üstü olması gerekiyor ama kargo takipten baktığımda 266 gram olarak girmişler sanırım 20 dolarlık bi salatalık gönderecekler.