Arama sonuçları: *

1. E

Aliexpress aula f75 dolandırıcılığı

Umarım öyledir
  2. E

Aliexpress aula f75 dolandırıcılığı

Selam arkadaşlar 02.12.2024 tarihinde aliexpress üzerinden f75 klavye siparişi verdim ve verir vermez dolandırıcı olduğunu gördüm iptal etmek istedim ama onaylanmadan kargoya verdiler. Normalde klavyenin 1023 gram kutu ağırlığı olması gerekiyorken kargo takipten baktığımda 266 gram olarak...
  3. E

Ajazz aj179 apex dpi/pr seçeneği ne işe yarar?

Teşekkür ederim bu remove yazan yerleri de şimdi söküyorum. Trendyolda satılıyordu 159 alacağıma 179 alayım dedim😂
  4. E

Ajazz aj179 apex dpi/pr seçeneği ne işe yarar?

Merhaba arkadaşlar bugün elime ulaşan 179 apexi kullanmaya başladım fakat anlamadığım bişey var bu farenin altında dpi/pr diye bir tuş var bu ne işe yarar? 1733232004 Konuyu yanlışlıkla klavye bölümüne açmışım. Nasıl düzenleyeceğimi de bilmiyorum forum modları yardımcı olursa sevinirim
  5. E

Çözüldü✓ Aliexpress Aula F75 700₺

Ürün gelince yazarım
  6. E

Aula f75 Geldiiii 🔥🔥

Buradan sipariş verdim ve dolandırıcı olduğunu anlayınca iptal etmek istedim ama edemedim. Ürünün kutusu normalde 1000gr üstü olması gerekiyor ama kargo takipten baktığımda 266 gram olarak girmişler sanırım 20 dolarlık bi salatalık gönderecekler.
  7. E

Çözüldü✓ Aliexpress Aula F75 700₺

Buradan sipariş verdim ve dolandırıcı olduğunu anlayınca iptal etmek istedim ama edemedim. Ürünün kutusu normalde 1000gr üstü olması gerekiyor ama kargo takipten baktığımda 266 gram olarak girmişler sanırım 20 dolarlık bi salatalık gönderecekler.
Top Bottom