Arama sonuçları: *

1. T

Lenovo BDH rezilliği

Serviste tekrar dönerse tüketici mahkemesinine baş vurmayı düşünüyorum daha evvel başvuran var mı süreç ne kadar sürer ne kadara mall olur bana
  2. T

Lenovo BDH rezilliği

öncelikle iyi günler, sizlere Lenovo bdh servisi ile yaşadığım sorunları anlatacağım ve sonrasında tavsiye isteyeceğim. 11 Eylül 2024 tarihinde 199.999 TL fiyatla Lenovo Legion 9 16IRX9 laptop satın aldım. Kasım ayında laptopun fanından sürtme sesi gelmeye başladı. Bu sebeple laptopu ve...
  3. T

Yardım Aorus 16x pil %100 olmuyor ve pil sağlığı düşük

Lenovoda böyle Gigabyte ta mutlaka vardır
  4. T

bilgisayarı güç düğmesinden tam kapatıp dene bazı windows kaynaklı olabiliyor. bilgisayarın kendi yazılımından batarya testi yap lenovoda ben öyle çözmüştüm.
  5. T

Lenovo Legion 9i Fandan Gelen Cızırtı Sesi

Bu laptopbu alma amacım soğutmasının iyi olması ve uzun seneler boyunca kullanmak istemem bu sesin 4. ayda gelmeye başlaması beni üzdü. fiyat olarakta uygun bir cihaz değil lenovada alabileceiğim en iyi cihazı almak istedim. 1738436529 ayrıca bu ses için servise götürdüğümde bobin sesi denmesi...
  6. T

Bu videodaki ses yüksek devirde gelmiyor ben yeni ekran karlarları çıktığı için iade etmek istiyorum bu durum biraz bahanesi oldu. 1738414534 Sizde aynı cihaz var başka sıkıntısı çıktı mı?
  7. T

Pilin uzun ömürlü olması için markanın yazılımda kutucuk işaretliyse yüzde 95 ten sonra şarj olmuyor onu kapatıp bilgisayarı yeniden başlatmaya denedin mi?
  8. T

1738411216 Sıvı soğutma devreye girince ses kesiliyor yanlızca düşük fan devrinde geliyor sanki bir etiket sürtüyormuş gibi.
  9. T

Merhaba 4 ay önce Lenovo Legion 9I RTX 4090 i9 işlemcili laptop aldım bilgisayar kullanırken cızırtı sesi gelmeye başladı. Bende buna istanaden servise gönderidim. Cızırtı sesi chromda gezerken geliyor oyunlara yük altına girince kesiliyor. Kısacası fan sadece düşük devirde dönerken geliyor...
  10. T

Lenovo Legion 9i fan cızırtı sesi

Öncelikle herkese hayırlı günler 2024 11 Eylül tarihinde Lenovo Legion 9I RTX 4090 laptop satın aldım. İki hafta önce LoL'de TFT oynarken fandan üfleme sesi dışında cızırtı sesi geldi. Bu konu hakkında bilgisi olan veya Lenovo marka bilgisayarda buna benzer bir durumla karşılaşan var mı...
  11. T

Lenovo Legion 9i Fan Cızırtı Sesi

Öncelikle herkese hayırlı günler 2024 11 Eylül tarihinde Lenovo Legion 9I RTX 4090 laptop satın aldım. İki hafta önce LoL'de TFT oynarken fandan üfleme sesi dışında cızırtı sesi geldi. Bu konu hakkında bilgisi olan veya Lenovo marka bilgisayarda buna benzer bir durumla karşılaşan var mı...
Geri