Arama sonuçları: *

1. M

Wifi 6 Modem Local Aktarım Hızı Düşük

Ayarlardım ama Wpa3 ile daha kötü aktarım hızlarına düştüm. xD
  2. M

COMNET REZALETİ (İNTERNET YOK)

Güzel kardeşim. Millet keyfinden geçmiyor bu firmalara ki inan buna sorun olmadığı sürece bütün firmalar aynı ama sorun çıkınca turktelekom alttapısında isen türknetin netpeed gıbırnet vs.... comnetten farkı yok. Millet de bakıyor çok fazla ödüyorum sorun gene çözülmüyor az ödüyorum sorun gene...
  3. M

COMNET REZALETİ (İNTERNET YOK)

Benzer bir durumdaki bir olayın nasıl çözümlendiği lazım bize aslında. Bu adamların 14 gün para politikası işi zora sokuyor. E devlet üzerinden üyeliği sonlandırıp yada farklı bir iss ile görüşüp gerekli evrakları gönderdikten sonra direkt ona geçiş yapılabilir ama buradaki sıkıntı işte...
  4. M

Disk dediğin son görsel ise son görselde gördüğün aktarım bir bilgisayardan diğerine olan aktarım. Ağ üzerinden leptopun bir diskini paylaştırdım. Masaüstü bilgisayardan o paylaşılan diske doğrudan iso imajını attım. Orada kopyalanan öğenin aktarım hızı disk yazım hızından daha çok ağdaki...
  5. M

Asus DSL-AX82U Modeme sahibim. Modemin Wifi-6 modunu aktif ettim. Onun dışında Wifi-6E ağ kartı olan biri masaüstü, biri de leptop olan iki tane bilgisayarım var. Aşağıdaki görsellerde ağ özelliklerine baktınızda ikisinde de 2402 Mbps indirme ve gönderme aktarım hızlarına sahipler. MASAÜSTÜ...
Geri