Arama sonuçları: *

1. GANFET

🔥İndirim Xbox Store'da RDR 2 117TL

Şu oyunu ne zaman görsem tüylerim diken diken oluyor vay bee. Ne günlerdi
  2. GANFET

Yardım Klavyemi değiştirmeli miyim sizce ?

Bence çok güzel olmuş hocam hiç değişmeyin
  3. GANFET

❌İndirim Bitti! 🔥ATTACK SHARK CM02 mousePAD VERGİ HARİÇ🔥257 TL🔥

İnsanları yanlış bilgilendirme çok da güzel mouse pad. X3ades padlerden kullandım sonra cm02 aldım o kadar beğendim ki 2 tane daha aldım. Yetmedi cm03 de aldım cm03 daha pürüzsüz ve biraz daha sesli doğru orası ama cm02 kullanıyorum daha kontrollü bir kullanım sunuyor
  4. GANFET

Kanka hönkürtme ya yarım kilo çiğ badem aldım daha demin 350 TL hahaha
  5. GANFET

İndirim bitmiş kaçıranlara geçmiş olsun 1741000055 1741000172
  6. GANFET

https://share.temu.com/xN3lValm5YA Linkini bıraktım şu ana kadar gördüğü en dip fiyat. Mala diyecek yok çok kaliteli bir mouse pad. İhtiyacı olan kaçırmasın. Bütün renk stokları da var siyah dahil.
  7. GANFET

🔥Scyrox V6 Ve V8 Artık GaminGen Tr de Lansman Fiyatı 2700Tl🔥

Betaplus wraith tekelini yıkıyor gibi yavaş yavaş iyi oldu..
  8. GANFET

🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D 15.999 TL

Diyorum ki saçma sapan fiyat.. Anlaşılmıştır umarım
  9. GANFET

🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D 15.999 TL

Vay be yazın sonuna doğru 11 k ya almıstım
  10. GANFET

Mouse hz ayarı ne olmalı?

Arkadaşlar banada bir öneri verirmisimiz. FPS oyunları oynuyorum çoğunlukla valo. 165 Hz 1080p monitör 7800x3d işlemci 32 ram 7700 xt ekran kartı Ajax aj159 apexi 2k da kullanıyorum gerek varmı daha üste çekmeye veyahutta şu ayarda oyna daha iyi olur dediğiniz bir değer? Önemlimi bilmiyorum...
  11. GANFET

HYPERX Cloud III Wireless vs HYPERX Cloud III

Valla hocam bende forum sayesinde yok su indirim yok su indirim derken ekipman alımını arşa çıkardım bir baktım tamamen kablosuza geçmişim her konuda. Ve gerçekten çok büyük nimet, çok büyük rahatlıkmış. Kablosuz al geç. Geçen bende hs80 Max aldım. Havitten geçmiştim inanılmaz bir rahatlık...
  12. GANFET

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Vay be apex zamanları geldi aklıma gözüm dolar gibi oldu.. Nöbet tutardık gece. 🥲
  13. GANFET

Mousepad tavsiyesi verebilir misiniz?

Hocam iş orda beni aşar ben kullanmadığım şeyi öneremem. Ayrıca bunun kalitesindeki mouse padler TR de hemen hemen 1, 1.5 k arası seçim size kalmış
  14. GANFET

Hocam o konuya hiç hakim değilim bilen arkadaşlar yardımcı olsun. Böyle zorlama kupon alanlar var ama ben hiç yapmadım ve uğraşmadım size kalmış. Peki nasıl 2 tane cm02 yı vergi dahil 270 küsür TL ye aldın diye soracak olursan. Temudan çok fazla alışveriş yaptık ailem ve ben. Haliyle kusurlu...
  15. GANFET

Beyler bu fiyata daha iyisi yok 3-4 gundur kullanıyorum o kadar beğendim ki 2 tane daha aldım siz düşünün. Apexsin kötü skatezleri süper kayıyor. Ancak ben bu apexin skatezleri değiştirdim bu gün. Bu safer kontrol baya zorlaştı. Baya hızladı yani mouse. Belkide alışık olmadığımdandır...
  16. GANFET

🔥İndirim 🔥🔥 Attack Shark CM02 Mouse Pad 392TL + vergi 🔥🔥

Başka bir yol yok malesef biraz sabredip alabilirsin para iadeni.. 1738405049 Bu arada ürünün fotoğraflarını atacaktım unuttum bu şekilde. Kameram çok iyi değil idare edin..
  17. GANFET

Müşteri temsilcisine bağlan. Dürüst ol lütfen. Ürününün hasarlı veyahutta kusurlu olduğunu belirt. Fotoğraflı veya videolu kanıt ister senden. her şey olaması gerektiği gibi ise ürün iadesiz para iadeni yaparlar. (Vergi dahil) 1738372234 Hocam benim çok mousepad deneyimleme şansım olmadı ama...
  18. GANFET

mouse padi kullandıkça kalitesi beni eritiyor idi. Bende dayanamadım hocam tekrardan yapıştırdım 2 tane hemde. Artık 2 tane siyahım 1 turuncum olacak. Cm02 adamdır.. 🤣 Bu arada bu fiyata nasıl alıyorsun diye soranlar olacaktır. Asla iyi niyeti suistimal eden kanı bozuklardan olmadım. Temudan...
  19. GANFET

Hocam Allah razı olsun valla senden. Dandik çin işi 90x40 cm mouse padlerden sonra ilaç gibi geldi. Bundan sonrasını valo düşünsün 🤣
  20. GANFET

Dışarıdayım kardeşim eve gideyim atacağım. 👍 1738179070 Aklımda kalsın
Geri