Arama sonuçları: *

1. romenox00

Yeni topladığım sistem için Psu önerisi

Değerli arkadaşlar yeni topladığım sistem ve kullanım alanım aşağıda tek tek yazdım, sizden ricam bana bir psu önerirseniz çok sevinirim. Değerli önerileriniz için simdiden teşekkür ederim. Bütçem 2000, 2500 TL arası. 1. İnternette gezinme (web sörfü, sosyal medya, haber.) 2. Günlük ofis...
  2. romenox00

Sizce hangisi Ryzen 5500 veya 5600

Hocam 5600 için ağırlıklı olarak oyun yönünde yorumlar olunca bende o yüzden kararsız kaldım, öyle ahım sahım bilgisayarda bi işin olmadığı için fikir almak istedim.
  3. romenox00

Sizce hangisi Ryzen 5500 veya 5600

Değerli arkadaşlar ben bir sistem topladım fakat işlemci konusunda kararsız kaldım. Benim bilgisayarı genel kullanım için, internetten ve YouTube film izleme, internette forum siteleri gezerim işte bilgisayar da resim ve videolara bakarım yani günlük kullanım için. Oyun oynamam, adobe...
  4. romenox00

Çözüldü✓ 10 bin tl Uygun fiyatlı sistem

Teşekkürler.
  5. romenox00

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-5500-kasa-ekran-kartsiz-1260842312/detay Şöyle bişey var ne dersin 7500 bırakıyor, fakat kaç yıllık oyunmu oynanmış bilemiyorum sonuçta 2 el.
  6. romenox00

Hocam Çiğli'deyim vallahi ne yalan söyleyeyim ucu bucağı yok o kadar çok marka model varki kafam iyice karıştı.
  7. romenox00

1754946697 Ryzen 5 5500 MPK 3,6 GHz 16 MB Cache AM4 İşlemci. 2800tl MSI A520M-A PRO AMD A520 Soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz mATX 2300 G.Skill Flare X 16 GB (2x8) 3200 MHz CL16 F4-3200C16D-16GFX DDR4 Ram 2200tl
  8. romenox00

Ben izmirde yaşıyorum hocam.
  9. romenox00

Hoc Hocam 2 el nerden alabilirim internetten sipariş versem diyeceğim ama oda sağlam olurmu olmazmı bilemedim.
  10. romenox00

Hocam DDR4 olacak bide hiç anlamıyorum bilgisayar parçalarından ki 2 el nasıl yaparım çok zor yani. Öyle normal bişey lazım. Yani 15 gündür bakıyorum ediyorum işin içinden çıkamadım. Evde tek uğraşın bilgisayar onunla vakit geçiriyorum.
  11. romenox00

Değerli arkadaşlar ben 10 bin Tl ye bir sistem toplamak istiyorum, Anakart, İslemci, Ram Psu ve Kasa lazım. YENİ SİSTEM NE İÇİN LAZIM; 1. İnternette gezinme (web sörfü, sosyal medya, haber.) 2. Günlük ofis işleri (Word, Excel, PDF işlemleri, e-posta) 3. Müzik dinleme, medya arşivi yönetimi 4...
  12. romenox00

Akıllı robot süpürge önerisi

Heralde öyle yapacağız hocam, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
  13. romenox00

Hocam salonda ince 1,5 * 2mt halı var öyle kalabalık eşya yok, 3+1 ev 17000 lik süpürge bunu yapıyorsa artık 7000 tl olan nasıl olur acaba.
  14. romenox00

Şimdiden hayırlı olsun diyelim, güle güle kullanın. 1744931449 Peki sıfır yada 2 el olsa akıllı robot süpürgede hangi markayı tercih edersiniz, ayrıca verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.
  15. romenox00

Hocam bu fiyata 2 el temiz bulmam mümkünmü acaba, yani bütçem en fazla 7000 TL olur. İşin doğrusu pek anlamıyorum bu elektronik işlerinden, etrafta uyumlu eşya derken fazla eşyamı dediniz.
  16. romenox00

Değerli arkadaşlar iyi forumlar, arkadaşlar hiç anlamadığım bir konu hakkında sizlerin değerli tavsiyelerinizi istiyorum. Efendim ben akıllı robot süpürgesi alacağım bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçem 5000 ile 7000 TL arasıdır. Saygılar.
  17. romenox00

15-20 arası laptop önerisi.

Değerli arkadaşlar yeğenim için 15-20 k arası sadece ders ve internet için laptop alacağız bunun için kıymetli önerilerinizi bekliyorum, şimdiden değerli katkılarınız için teşekkür ederim.
  18. romenox00

Hangi monitörü almalıyım?

İlk sıradaki Asus olanı banada tavsiye ettiler. Ama ben oyun oynamıyorum film internet ve yazı okumak için bakıyorum bunun içinde VA paneli düşünüyorum.
  19. romenox00

Çözüldü✓ 700 tl Müzik için kulak içi kablosuz kulaklık onerisi.

Tabi hocam mutlaka deneyimlerimi yazarım buraya.
  20. romenox00

Çözüldü✓ 700 tl Müzik için kulak içi kablosuz kulaklık onerisi.

Çok teşekkür ederim bunu aliyorum, zaten bu fiyata pek kulaklık da yok.
Geri