Arama sonuçları: *

1. Azrail Çakmakçı

Kablosuz, usb dongle kulakiçi kulaklık önerisi

Arkadaşlar aynı logitech ve hyperx gibi markların kulaküstü dungle ile gelen kulakları gibi kulakiçi kulaklık arıyorum. Hiçbir şekilde kendim bulamadım. Bluetooth kullanmak istemiyorum, dongle'ı olan kulakiçi bir kulaklık arıyorum. Böyle bir kulaklık varsa lütfen söyleyebilir misiniz?
  2. Azrail Çakmakçı

Çakma ayakkabı giymek sağlıksız mı?

Hocam her şeyin uygununa kaçın ama ayakkabının çakmasına bulaşmayın yazıktır.
  3. Azrail Çakmakçı

Valorant HWID Banı

4. Azrail Çakmakçı

Öneri Bu kısıma fan takılır mı?

Anladım. O zaman görüntüden de kaybetmemek için 2 adet reverse fan takarsa çok güzel durur.
  5. Azrail Çakmakçı

WİN 11 NASIL ETKİNLEŞTİRİLİR

Çıkmaz hocam yıllardır bu yöntem ile kullanıyorum ben, en sağlıklı ve en sorunsuz yöntem budur.
  6. Azrail Çakmakçı

Genelde o kısımlara egzoz fanı takılır, PSU tarafından veya bilgisayarın altından aldığı hava ile neyi soğutacak ki?
  7. Azrail Çakmakçı

WİN 11 NASIL ETKİNLEŞTİRİLİR

PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp irm https://get.activated.win | iex kodunu giriniz, 1'e basıp daha sonra Enter'a basınız hemen olacaktır. Key ile uğraşmayın.
  8. Azrail Çakmakçı

Bir tane güç kablosu boşta kaldı

Sorun olmaz, sarkmasından rahatsız oluyorsan cırtlı kelepçe ile diğer kablolara sabitleyebilirsin, gizlenmiş olur.
  9. Azrail Çakmakçı

Aynen
  10. Azrail Çakmakçı

Ssd doğru takılmış mı?

Gayet doğru duruyor. SSD soğutucuları farklı çeşitlerde oluyor aldığın soğutucuyu nasıl takman gerektiğin kutusunda yazmıyor mu?
  11. Azrail Çakmakçı

Aşağıya, psu'nun olduğu tarafa doğru tahliye edecek şekilde takarsanız daha sağlıklı olur. Yani fanların önü ekran kartına bakacak
  12. Azrail Çakmakçı

Psu için beyaz sarma kablosu

Küçük beden beyaz lastikli çorap alırsan gerçekten güzel şeyler çıkartabilirsin
  13. Azrail Çakmakçı

Markette yaşadığım rezalet

Otomatik düzeltme kısmında çıkan bütün kelimelere sırasıyla tıklamış ve böylece telefonunun bize yazmış olduğu güzel hikayeyi okumuş olduk.
  14. Azrail Çakmakçı

Takabilirsin. Oradaki vida yuvaları zaten fan takmak için var.
  15. Azrail Çakmakçı

Araba çalışırken marş verilirse zararı olur mu?

%10 değildir de gene bi %3-4 yemiştir. Önemli olan ona uzun süre boyunca basılı tutmamak.
  16. Azrail Çakmakçı

Psu için beyaz sarma kablosu

Ç O R A P (şaka değil ciddi)
  17. Azrail Çakmakçı

GPT sayıları biraz abartmış fakat kısmen doğru tabii :LOL:
  18. Azrail Çakmakçı

Öneri 7800xt vs 5060ti 16Gb

Ham fps istiyorsan, her oyuna girdiğinde yok şu ayarı açayım da fps artsın, şunu şöyle yapayım da görüntü kötü olmasın diye uğraşmak istemiyorsan 7800 XT'yi al keyfine bak.
  19. Azrail Çakmakçı

Benim komple dinamo değişmedi, dişlisi arızalıydı o tamir edildi işçilikle beraber 1500 TL civarı tutmuştu diye hatırlıyorum. Komple marş dinamoları araçtan araca değişir fakat sizin araç 2004 modelse 2000-4000 TL arasına yapılır büyük ihtimalle. Marş motorunun ömrünü kısaltır böyle şeyler...
Geri