Arama sonuçları: *

1. Z

Logitech G413 Se Alınır mı ? Yardım

Membran istemiyorum
  2. Z

Hocam tek isteğim mekanik olup sessiz olması çünkü duvarın hemen arkası çocuk odası ve klavyenin sesinden ben bile rahatsız olabilirim. Bütçem de maksimum 2k ayırmayı düşündüm. Taksit seçeneği olması avantaj tabii ki de.
  3. Z

Doğrudur hocam. Tamamdır konu açacağım veya açılmışlara bakarım. 1755389752 İnceliyorum hocam. Teşekkürler
  4. Z

Hepinize selam. Evimde kullandığım Everest'in berbat 200 liralık bir klayesi mevcut ancak tuşlarda aşırı sıkıntı çıkarıyor. Günlük hayatta da lol oynar yazılım işiyle uğraşırım. Klavye almayı düşünüyordum. Teknoloji mağazasında elime alarak incelediğimde brown switch gayet hoşuma gitti ve en...
  5. Z

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Hocam monitör ve koltuğa parayı bayılınca https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_everest-kb-951u-usb-bilek-destekli-q-standart-ofis-kablolu-klavye-siyah-1238889.html elimde bu klavye kaldı yazılım işiyle uğraşıyorum ve gerçekten berbatmış Ucuz yollu çok ses çıkartmıyacak ve en az 4 tuşa...
  6. Z

Mediamark tan monitör alınır mı?

Zamanında android telefon almıştım çok değil 3 sene önce falan Orada kontrol ettiler ama gözden kaçmış ön kamera çalışmıyordu Eve gelip yüz tanımayı kurarken fark etmiştik. Ertesi gün direkt götürdüm totalde 17 saat falan geçmişti. Görür görmez değiştirip sıfırını vermişlerdi.
  7. Z

İphone 12 Sıvı Teması

Anladım hocam teşekkürler tavsiyeniz için. Az önce Apple destek ile iletişime geçtim cihaza test yaptılar ve herhangi bir problem olmadığını söyledi ancak oksitlenme durumu için teknik servise götürmem gerektiğini dile getirdi.
  8. Z

İphone 12 Sıvı Teması

1 Gece o şekilde beklettim. İos cihazlarda sim kart yuvasında nem sensörü sıvı algılandığında kırmızı renge döner gibi bir muhabbet vardı apple resmi sitesinde. Oraya da baktım herhangi bir kırmızılık yoktu.Cihaz gayet performanslı çalışıyor aslında ama sadece az önce şarj almaması tedirgin etti.
  9. Z

İphone 12 Sıvı Teması

Hocam garantisi devam ediyor cihazın. Sizin bu söylediğiniz süreç kaç hafta sürdü ? Oksitlenme yaparsa ne kadar sonra belirtiler ortaya çıkıyor ?
  10. Z

İphone 12 Sıvı Teması

Herkese iyi forumlar. Cihazım iphone 12 128gb , Kafede otururken arkadaşımın kolunu çarpması üzerine filtre kahve cihazımın ekran kısmına gelecek şekilde üzerine döküldü yaklaşık 200-300ml bişeydi , cihazı anında kapatıp temizledim. Cihazı 1 gün sonra açtığım da hiç bir problem yoktu. Normal bir...
  11. Z

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Hocam 20k bütçem var . Monitörü ve klavye , mouse yeni aldım. Masaüstü dizmek istiyorum. Önerilerinizi beklerim. Ayrıca elimde hp victus 16 var i5-12500h 3060 100 watt ekran kartı ve 16 gb ddr5 ram 512gb m2 ssd bulunan bir cihaz . Sizce ikinci ele satmaya kalkarsam ne kadara gider. Gidiş...
  12. Z

❌İndirim Bitti! APPLE AİRPODS PRO 2 8050TL

Hocam ben de almayı düşünüyordum sadece taksit seçeneği olmaması üzdü birazcık. Varsa da ben göremedim. Bu fiyata ve satıcıya güvenilir mi sizin yorumunuz nedir acaba ? Kablolu kulaklıktan bıktım artık jbl c100sı vs fazlasıyla kullandım yetti gari :D
  13. Z

❌İndirim Bitti! APPLE AİRPODS PRO 2 8050TL

Hocam almayı düşünüyordum tam isabet oldu. Siz olsaydınız satıcıya güvenir miydiniz ? yorumlarda ürün orjinal teşekkürler vs yazmışlar. Sizin de fikrinizi almak istedim ayrıca taksit seçenekleri mevcut mu ben göremiyorum da sayfada
  14. Z

❌İndirim Bitti! Xiaomi band 7 559 TL + kargo

ben de cihaz var sıfır almak isteyen bana ulaşsın veririm o fiyata
Geri