Arama sonuçları: *

1. H

Bende şuan B450M -A PRO MAX Anakartı bulunmakta.

Anakartımın kutusu bulunuyor ama extra olarak onu bağlayacak bir kablo göremedim. Bütçe olarak 1000tl aşağı yukarı gezebiliyorum. 500gb ssd düşük geldiğinden , bu miktarı nasıl arttıracağım onun yolunu arıyorum. Ne tarz bi ssd alırsam ve nasıl takarsam hafızamı arttırabilirim ? Sağolun
  2. H

Tam Donanım terimlerini bilmiyorum. Bu ssdnin aynısından alsam bu anakart üzerine takabilecek boş yerim bulunuyor mu
  3. H

Gen3 2500E 500gb SSD yazmaktadır.
  4. H

1-) ek olarak anakarta 500gb lik ssd taktım. Bu anakartın başka bir ssd takabilmem için 2. yeri bulunuyor mu ? 2-) Bios güncellemesini yapabilmem için ytye nasıl bir başlık yazabilirim ? 1733778506 Çok güzel yazmışsın lakin daha yeni bu donanım işlerine girdiğimden , m2 slotu ne demek ve sata...
  5. H

Selamlar dostlar. Bende şuan B450M -A PRO MAX Anakartı bulunmakta. İşlemci olarak Ryzen 5 5600 var. 1-) 500gb SSD bulunmakta bu ana kartta sadece tek SSD yeri mi var ? 2-) Bu Anakart , işlemcim ile uyumlu mudur ? Eğer yükseltmem gerekiyor ise hangi ekran kartlarını alabilirim ...
  6. H

4060 ekran kartına uygun darboğaz yapamayacak olan işlemci önerileri nedir dostl

4060 ekran kartına uygun , ceb dostu , darboğaz yapamayacak olan işlemci önerileri nelerdir dostlar ?
Geri