Arama sonuçları: *

1. K

Valve Vac FC 25 oynamama engel mi

Direkt karttan çektim. Şuan heniz kütüphaneye gelmedi zaten hocam oyun onu bekliyorum bende
  2. K

Valve Vac FC 25 oynamama engel mi

Arkadaşlar sorum şu Steamde FC 25 ultimate indirimde bende aceleyle aldım fakat hesapta valve Vac vardı dikkat edemedim. Oynamama engel olur mu daha faturalandırma aşamasında oyun o yüzden bakamıyorum ve PC ye ulaşımım yok 2 gün boyunca . Yardımcı olurmusunuz ?
  3. K

4060 ti mi - 6700 XT mi ?

Anladım hocam bunu alırım o halde hemen. Montajı kendim yapabilirim değil mi basit bir işlem midir acaba ?
  4. K

Hocam banada öyle geldi zaten 1080 p oynuyacağım işten , çocuktan vakit kalır ise oynuyacağım diğeri çok lüks geldi banada ayrıcaonu alacağıma 2-3 daha koyup 0 almak daha mantıklı zaten 1733934487 Hocam peki 6700 lük sistemin bileşenleri nasıl anlamıyorum pek. Stok soğutucu var . Arkadaşım...
  5. K

Arkadaşlar ikinci el sistem bakıyorum . Birinci sistem bu . 6700 XT Bu sistem ilk sahibi fatura zaten onun adına. . yanında ekranı klavyesi mousesi vs her şeyini veriyor ve çok iyi fiyata bırakıyor. Furmak testleri vs gayet iyi cihazına komple set olarak 17 ye bırakacak tayinden dolayı...
  6. K

MAX 17K PC TAVSIYESI

Bilmiyorum artık gökten yağar mı yağmazmı sen daha iyi bilirsin . Benimkisi tavsiye
  7. K

MAX 17K PC TAVSIYESI

Bence temi 3070 ikinci el bundan çok daha iyi olur kas gücü yeter
  8. K

30 k Monitör dahil tavsiye

Hangi monitör önerirsiniz peki ?
  9. K

Hocam 35 e çıksam attığınız sistem için monitör bulabilirmiyiz peki ?
  10. K

Orijinal olmayacak ama sıkıntı olmuyor mu ?
  11. K

Hocam birde işletim sistemi ne kadar tutuyor 4 bin varmı ? Win 10
  12. K

Peşin hocam
  13. K

4 YENİ HAZIR SİSTEM | VATAN BİLGİSAYAR

5 k kadar
  14. K

Çok teşekkürler hocam monitör olarak tavsiye verirmisiniz bu sistem için peki ?
  15. K

Bilgisayar almak üzereyim fakat ne alacağım hakkında bilgim yok. Bilgisayar bileşenlerinden anlamıyorum . Bütçem monitör dahil 30 k. Güncel oyunları oynatan birazda geleceğe yatırım güncellenebilecek bir sistem öneren olur mu ?
  16. K

Çok memnun olurum hocam cidden
  17. K

Bende bilgisayar almak üzereyim fakat ne alacağım hakkında bilgim yok. Bütçem monitör dahil 30 k. Güncel oyunları oynatan birazda geleceğe yatırım güncellenebilecek bir sistem öneren olur mu ? Yani kesin kazıklanacam yoksa 😅
Geri