Arama sonuçları: *

1. Bisword

Xpg nin 3 rahminden hangisini almalıyım

Işıklı olması önemli değil ise en üstekini öneririm şuanda ben kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım.
  2. Bisword

İyi ekran kartına rahmen düşük fps

CS:GO GTA 5 vs. oyunlarda hiç sıkıntı yok hepsinde yüksek fps ama minecraft oyununda çok ama çok kasıyor. ayarlamasını bilen varda yazsın. (Ekran Kartım Rx 480 8GB)
  3. Bisword

1 ms 144 hz curved mi yoksa 1 ms 144 hz 27" mi

Ben csgo oynarken curved nerdeyse hiç işe yaramıyor bence ekranın büyüklüğü daha önemli
  4. Bisword

Sizce bu sistem alınır mı

ozman Ozaman alınabilir sıkıntı yok ama bunun yerine 2. elden manyak bi sistem toplardımda sana kalmış
  5. Bisword

Sizce bu sistem alınır mı

Alınabilir. ama 8 gb ram düşük kalır
  6. Bisword

Gtx 1650 Super alıcam Hangi markayı almalıyom f/p olarak

https://www.hepsiburada.com/gigabyte-nvidia-geforce-gtx-1650-super-windforce-oc-4gb-128bit-gddr6-ekran-karti-gv-n165swf2oc-4gd-p-HBV00000QE7PV
  7. Bisword

Ramdeki MHz sorunu

Anakartımda 3000 MHz bellek takılı ama XMP yi devreye sokmama rahmen 2933 MHz gözüküyor bundan önce format atmadan önce hiç sıkıntı yoktu ama bios u güncelleyip format attıktan sonra olmadı yani bunun bi çözümü varmıdır ? (Anakartım MSİ Z270 PC MATE)
  8. Bisword

Ekran Kartı Tavsiyesi

işlemcim i5 6600 ve 2000 tl bütcem var. Ben genellikle 2. el almaya düşünüyorum ama siz ne önerirsiniz ? (Yani 1500 tl ile ikinci el 1060 alırken sıfırda rx 570 vs alabiliyoruz) Bu arada psu 700w 80 plus bronze 300w ta olsa önerin 1592511611 1500 tl pardon
  9. Bisword

i5 6600 ile gtx 1080 dar boğaz yapar mı ?

K ibaresi olmayan işlemciden bahsediyorum. Sizce Yapar mı ? (Anakartım Z170 yani boost moduna alsamda yapar mı?)
  10. Bisword

90 TL mouse öneri

93,59 tl :( var ama bi yerden 10 lira kırparım önerin için saol 1591823572 şuan satılmıyor diye biliyorum yoksa onu alıcaktım 70 tl falandı
  11. Bisword

90 TL mouse öneri

90 tl dedik ama ?
  12. Bisword

düşük bütçeli oyuncu bilgisayarı bu sistem nasıldır?

çok iyi bir sistem ama b450 gibi bir anakart almaya çalış nedeni 3. ve gelecek 4.nesil işlemcileri desteklemesi için yoksa onun sışanda önü açık güzel bir sistem toplamışsın
  13. Bisword

90 TL mouse öneri

Şuanki bütçem 90 tl ve kendime güzel bir mouse arıyorum. lütfen üstüne biraz daha koy şunu al falan demeyin. ne önerirsiniz ? ( Oynadığım oyun fps türünden csgo,overwacht vs.)
  14. Bisword

anakart işlemci ram değişti bilgisayar yavaşladı

Şuan Ekran kartına Takılı
  15. Bisword

anakart işlemci ram değişti bilgisayar yavaşladı

öncelikle bende i5 2400 işlemci 8 gb ram (tek slot) ve gigabyte bir anakart vardı. pc mi geliştirmek istedim ve çok ucuza bir anakart işlemci ram kiti beraber buldum ve aldım. ne diye sorarsanız. i5 6600 - Asus Z170 anakart - 16 gb ram bu seti aldım ve bilgisayarıma taktım.bilgisayarın...
Top Bottom