Arama sonuçları: *

1. sireusXONE

Çözüldü✓ Bilgisayarda Ekran Kartı Kullanımı Arttıkça Devam Eden Cızırtılanma Sesi

Bilgisayarımda ekran kartı kullanımı arttıkça ses seviyesi artan bir cızırtılanma sesi geliyor.Bunun nedenini çözemedim.Bazı kaynaklarda daha çok güç tükettiği için içerisindeki bobinlerin elektrik iletim sesi olduğu söyleniyor ancak ben yinede sormak istedim.Bu sesin nedeni nedir yada...
  2. sireusXONE

Klavyede 2.4 ghz bağlantı uyku moduna geçişi engelliyor

steelseries apex pro mini wıreless kullanıyorum ve klavyeyi dongle ile kullandığımda uyku moduna geçmesini sağladığım zaman ekran kapanıyor daha sonra bilgisayar hemen geri açılıyor ancak klavyeyi kablolu kullanımdayken aynı şeyi denediğimde bilgisayar uyku moduna geçiyor. Ben sorunun 2.4 ghz...
  3. sireusXONE

Çözüldü✓ 7600x overclock yapılır mı? ?

işlemciye overclock yapıp performans artışı yakalarmıyım mesela cs2 de 400 fps alırken 800 fps almamı sağlarmı overclock yapmam bu benim için merak konusu bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
  4. sireusXONE

Monitorde karıncalanma sorunu

[H3...
  5. sireusXONE

Çözüldü✓ 8BitDo Ultimate 2C Alınır mı?

Aktif gamepad arayışındayım. Kaliteli ve beni uzun yıllar idare edecek bir ürün arıyorum. 8BitDo Ultimate 2C modeli güzel gibi geldi ama almadan önce farklı düşünceleri de değerlendirmek istiyorum.
  6. sireusXONE

Çözüldü✓ 3000 TL GAMEPAD ÖNERİSİ

Max 3000 k bütçem var hem fifa tarzı oyunlarda hemde hikayeli oyunlarda kullanabileceğim güzel gamepad arıyorum
  7. sireusXONE

Çözüldü✓ Fantech eos pro 2 alınır mı? ?

Şuan aktif olarak gamepad arayışındayım ve max 2500 tl bütçem var. Kısa bir araştırma yaptım ve eos pro 2 güzel gibi geldi. Gamepad ı ağırlıkla fifa tarzı oyunlar için alıcam. Sizin önerileriniz ne olur ?
  8. sireusXONE

Sistem hakkında yorumunuz

Güzel sistem olmuş
  9. sireusXONE

Yardım RDR2 Türkçe Yama Hakkında

Yama kuruluyken hikaye modunda hiçbir sorun olmaz ama yama kuruluyken gidip online oynamanı önermem ban yeme riskin çok yüksek internette hangi yama güvenlidir cinsinden yayınlanmış videolar var herhangi birini izleyip yama kurabilirsin sorun olmaz
  10. sireusXONE

Yeni kurulum görüntü gelmiyor.

Parçaların iyi takıldığından eminmisin yuvasına tam oturmamış parça olabilir
  11. sireusXONE

PC Güç Tüketimindeki Düşüşün Sebepleri

Eğer fps inde düşüş yoksa bence w değerinin düşmesi çokta önemli değil
  12. sireusXONE

Türknet'e geçmeli miyim?

Fiyat olarak diğerlerine kıyasla hem ucuz hemde altyapısı olan için güzel bir internet hızı veriyor ama son zamanlarda veri çalınması gibi dedikodular çıktığı için çok güvenme derim
  13. sireusXONE

Yardım Wifi Sürücüsünü Nasıl Güncellerim?

Wifi sürücüleri otomatik olarak güncelleniyo diye biliyorum pingin sürücülerle alakalı olmayabilir
  14. sireusXONE

Çözüldü✓ Bilgisayarımı satsam ne kadar eder tahmini ?

Kasanın 25 k ederi var eğer ekipmanlarla beraber satıcaksan 35 k civarına çıkar bu tutar
  15. sireusXONE

Yeni PC aldım sürekli yeniden başlatıyor Lütfen yardımcı olun :)

Görünürde sorunun hangi sebepten dolayı olduğu gözükmüyor eğer sistemi yeni aldıysan iade talebi oluştur bu iade talebi sürecinde büyük ihtimalle incehesap anlaşmalı olduğu bir kargo firmasına seni yönlendirecektir.geri kalan işlemleri çok bilmiyorum.birde müşteri hizmetleri için ayrılmış bir...
  16. sireusXONE

Yardım Kingston Beast RGB 32gb (2x16) DDr5 ram alınır mı?

Güzel ram sistemine göre yeterlidir.
  17. sireusXONE

Bu power sistemi beslermi ?

Rahatlıkla besler hiç sorun olmaz.
  18. sireusXONE

Topladığım sistemde ekran kartını değiştirmeli miyim sizce?

Bu sistemde işlemciye göre 4070 ti super çok yakışır.uzun yıllar seni idare eder bi sistem olur.bana göre 5070 ti sana pahalı gelirse hiç 5070 alma direk 4070 ti super al.
  19. sireusXONE

Çözüldü✓ Bilgisayarda darboğaz olabilirmi?

Bilgisayarda galax 4070 ti süper ekran kartı ve amd rayzen 7600x işlemci kullanmaktayım.1 tb ssd ve 16 gb ram bulunmakta.darboğaz hakkında çok bir bilgim yok.acaba bilgisayarda darboğaz olma olasılığı varmı?
Geri