Arama sonuçları: *

1. madmansbruh

S25 Ultra almalı mıyım?

o zaman piyasayı bir müddet izle ya, fiyatlar bir anda 2x falan yapmaz bence ramler gibi ama %20-30 civarı artabilir diye düşünüyorum. xiaomi ceo'su şimdiden fiyatların maliyetlerden dolayı bir miktar artacağını falan söylemiş, çıkış fiyatları da beklediğin gibi olmayabilir
  2. madmansbruh

S25 Ultra almalı mıyım?

s26 ultra çıkışta minimum 100k+ olmayacak mı? fiyat farkına değecek yeni ne vaadedebilir emin değilim. s25 ultra şu anki haliyle seni ne kadar tatmin edecekse ona göre karar ver bence
  3. madmansbruh

S25 Ultra almalı mıyım?

valla ben de strese girmemek için aldım ya çünkü baya dandik bi telefonla 2-3 ay idare edip bir de fiyatlar zıplarsa feci koyardı bana :D yani ben de yuvarlak kenar daha çok seviyorum ama bi süre sonra ısındım buna, kendi havası var cidden o yüzden sorun yok şu anlık
  4. madmansbruh

S25 Ultra almalı mıyım?

valla ben de yeni nesil telefonları beklerken dram krizinden korkup riske atmadan s24 ultra aldım.
  5. madmansbruh

🔥İndirim 🔥Klasse Pro Büyük Desenli Mouse Pad 375 TL🔥🔥

speed tatminliği nasıl hocam, ben wraith spirit of aim hybrid'den geçmeyi düşünüyorum. mouse hareketlerinde sürtme hissiyatı olsun istemiyorum
  6. madmansbruh

🔥İndirim 🔥Klasse Pro Büyük Desenli Mouse Pad 375 TL🔥🔥

Speed mousepad arıyorum. Yine Klasse'nin blitz speed serisi gözüme çarptı ama fiyat farkı buna göre baya açık. Bilgisi fikri olan var mıdır? https://amzn.eu/d/2RDs7Cr
  7. madmansbruh

Samsung Odyssey Oled G61SD İnceleme

Aynen samsung pro diyor hatta monitör menüsünde de pro yazıyor fakat amd kendi sitesinde normal freesync yazmış. Gerçi amdnin yazdığı firmware sürümü baya eski, en son 1002.0 çıktı ama bilmiyorum artık çözemedim. Belki yeni adrenaline sürümlerinde düzelir. CS2'de dediğim sorun da bir süredir...
  8. madmansbruh

Globalde araştırdım ama freesync premium pro diye listelenme hiç görmedim, herkeste adaptive sync yazıyor. Yani kötü çalıştığına tam emin değilim şu an çünkü cs2de native res değil de low res açınca baya bir fps drop yiyordu bi süre önce şimdi kendi kendine çözüldü gibi. Acaba bu freesync...
  9. madmansbruh

Aynı monitör bende de var ama aklıma bir şey takıldı ve cevabını bulamadım hiçbir yerde. AMD GPU ile kullanıyorum ve adrenaline yazılımında monitörü Freesync Premium Pro olarak değil de Adaptive Sync olarak gösteriyor. Bir başka Dell monitörüm var onu Freesync Premium Pro olarak görebiliyorum...
  10. madmansbruh

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Sipariş verebildim ben de. Hala stok gözüküyor.
  11. madmansbruh

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Ben de ödeme de kart eklerken patladı :D
  12. madmansbruh

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 5499TL

Freebuds pro kullanıyorum bir kaç yıldır şarj süresi biraz azalmaya başladı. Telefonum da Realme GT2 Pro. Geçmeye değer mi sizce?
Geri