Arama sonuçları: *

1. G

Steam aile hesabı forza horizon 5 sorun

öncelikle merhaba steam aile hesabından indirdiğim forza horizon 5 oyununa xbox hesabımı girmeme rağmen arabalarım levelim ve ilerleyişim gelmedi oyun baştan 0 başladı ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
  2. G

Lol harici tüm oyunlarda 60 fps limit yiyorum

180 hz de hocam en sonda
  3. G

Lol harici tüm oyunlarda 60 fps limit yiyorum

lol hariç valorant assains creed farktetmeksizin tüm oyunlarda fps limit yiyorum gta 5 fortinte
  4. G

Assasins cred walhalla 60 fps sabit sorunu

hocam valoda dada aynı sorun oldu
  5. G

sorunu gta 5 de de yaşıyorum hocam lol oynuyorum ondan hariç onda sorun yok fps limit yok fakat sadece aklıma takıldı neden diye monitörü çıkarıp denemedim hiç 1766433250 limit ayarları kapalı assasins de 1766433659 hocam siz diyince merak ettım valorantta baktım oradada 60 geçmiyor yardımcı...
  6. G

laptop ekranım 144 hz monitörüm 180 hz ikiside hz leri 60 deil fakat oyunda 60 ı geçmiyor fps ım sabit 60 alıyorum ne yapabilirim
  7. G

Ekran kartım düşük w tüketimi yapıyor

4060 120 w grafik kartım var fakat gta online da 35 w larda geziniyor ne yapmam gerekir
  8. G

Forza horizon 4 oyun logosu geldikden sonra ekranım donuyor oyun açılmıyor

hp victus 16 ryzen 7 8845h rtx 4060 120 w ekran kartı var fakat oyuna giremiyorum laptop aldığıma pişman oldum gerçekten
  9. G

Forza horizon 4 oyun logosu geldikden sonra ekranım donuyor oyun açılmıyor

hp victus 16 ryzen 7 8845h rtx 4060 120 w ekran kartı var fakat oyuna giremiyorum laptop aldığıma pişman oldum gerçekten
  10. G

Şuan vizedeyim bana dwg olarak autocat çizebilcek varmı acil yardım

yapımıyo hocam dwg formunda nneyse 10 alırım herhalde
  11. G

Şuan vizedeyim bana dwg olarak autocat çizebilcek varmı acil yardım

hocam auto cat işim deil ztn cnc üzerine yapunlaştım ondan pek bişi bilmiyorum bir soru yapsanız yeterli antet içine 25 dk var sınavın bitmesine
  12. G

Victus usb port çalışmıyor

3 haftalık victus laptobumda bugun durduk yere eterhnet girişi yanındaki tek olan usb portum çalışmamaya başladı ne yapmam gerekiyor durduk yere bozulmuş olamaz herhalde umarım
Geri