Arama sonuçları: *

1. makksensei00

Benim psikolojim çok bozuldu ne yapmalıyım

Kocaeli'deyim hocam
  2. makksensei00

Hocam bir hayalim var motor almak onun hem onun için işe girmek hemde artık babamı çalıştırmamak için yani bana yaşattıkları bir ton şey var ama yine yüreğim dayanmıyor çalıştırmaya ya en ufak fabrika olur depo olur asgari versinde ne olursa olsun
  3. makksensei00

Hocam maddeye başvurmayı düşündüm lyrica gibi mutlu eden uyarıcı maddeler kullanmayı düşündüm alıcaktım son anda vazgeçtim aileden çok şiddet gördüm mesela şöyle diyim peder ben ufakken önce korkutup sonra dövüp karanlık odaya kitliyordu türlü türlü adet elevatla dayak yedim mesela şu anda...
  4. makksensei00

beyler 1-2 aydır iş bulamıyorum ve mental sağlıgım yerinde değil doktor tanısıyla birlikte bipolar,major depresyon,sosyal anksiyete,sinir,stres,tramvalar,tükenmişlik sendromu,dehb,gece terörü bir ton şeyim var geceleri düşünmekten uyuyamıyorum son 1 haftadır kafama sıkmayı düşünüyorum ve hani...
  5. makksensei00

Yamaha MT 125 ve Honda CBR 125 Arasındaki Farklar bana tavsiyeniz varmı

16 yaşındayım ve mt 125 ile cbr 125 arasında kaldım görünüşü şık dursun süper sport olsun istiyorum bi taraftan mt de güzel duruyor fakat buna karar veremedim piyasadan pek bilgimde yok tavsiye ettiginiz 125 cc lik motor varmıdır ? bu arada cbr 125'in bildiğim kadarıyla hor kullanılmamışını...
  6. makksensei00

Dag 1 askeri temalı film

qwjeojqwpejoqwpejqwopejqwopej dağ 2 de güzel hcam ya
  7. makksensei00

Dag 1 askeri temalı film

"Dağ" adlı askeri temalı filmi izleyip de hiç ağlamayan var mı? Duygusal açıdan etkilemeyenler, film hakkında ne düşündünüz ben 50 kere izledim 50 sefer ağladım beni mi çok etkiliyor anlamadım
  8. makksensei00

Beyler internetim çok berbat buna bir çözüm bulamıyorum

hocam 50 kere başvuru yaptık 1733686832 emlakçı daha öncesinde kabloyu bizim binaya çektireegine karşı mahalleye çektirtmiş işin emlakçıyla alakası var 1.5 yıldır söylüyorum i*ne emlakçıya halledicem diyo ona bişey yapabilirmiyiz peki?
  9. makksensei00

hocam bu şekilde bir şey diyor üstüne bizim binada alt yapı yoktu zaten herhalde........ 1733606757 hocam şöyle diyebilirim sana hani özel port ayrılma zor çünkü direkten çektiği için en fazla direk süperbox alırsın taşınabilir o şekilde hani portunu kendin bağlarsın vdsl üzerinden port açarsın...
  10. makksensei00

gördüğünüz gibi lütfen kaç yıldır böyle bi çözüm varsa söyleyin yaw
Geri