Arama sonuçları: *

1. kawaii kerim

Ekranımda gpu ve cpu gösteren bisey var yanlisikla actim nasil kapatabilirim

win 11 kullaniyorum ekranın sağ üst kosesinde
  2. kawaii kerim

Yeni boks ayakkabısı alacağım bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilirmi

3k ila 4k arasında bir bütçem var ve bu boks ayakkabısını almayı düşünüyorum https://ty.gl/dfr5orjsvvghu sizin önerinizde varsa verebilirsiniz 3 aydır boks yapıyorum
  3. kawaii kerim

Asus tuf A15 genel performans

bende 4050 bi laptop kullanıyorum laptoplarda 4000 serisinin hepsinde yaşanan bisey hatta kanıtlamıstı birisi
  4. kawaii kerim

Sesli olarak sohbet ettiğimiz oyun arıyorum

omegle gibi değilde bi serverda bircok insanın bulunduğu ortam olabilir
  5. kawaii kerim

Oyun açılış ekranını tam gecerken kapanıyor lütfen yardım

arkadaşımın pcde epic üzerinden yüklenmiş olan dead by daylight açılış ekranını tam geçerken oyun kendini tamamen kapatıyor cok sey denedik olmuyor anlayan yardım edebilirmi lütfen
  6. kawaii kerim

Çocuk kredi kartı almam lazım önerir misiniz?

İninal tosla kapalı ve paparada banım var bana adam akıllı kart önerebilir misiniz?
  7. kawaii kerim

Dead by daylight kanlı nişan

Ben yeni başladım ve KANLI NİŞAN adında bir ödül aldım istediğim karakteri alabilirsin diyor ama nasıl kullancağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
  8. kawaii kerim

Win 11 nasıl yönetici olarak calıstırılan dosyalar silinir

hic bilmeden arkadasımın vpn diyerek attığı dosyayı yönetici olarak calıstırdım bu dosyayı nerden silebilir veya yöneticilikten cıkarabilirim çünkü internetimi yavaslatıyor
  9. kawaii kerim

Preo mg21 kulaklık aldım ama ses az geliyor

daha yeni aldım ve sesi fark edilir bir şekilde az geliyor youtubede biraz daha fazla geliyor ama valorantta çok az geliyor, kulaklığı laptop üzerinden kullanıyorum.
  10. kawaii kerim

Hazır kasa ve monitör önerisi 30k bütçe

Arkadaşım için bu konuyu açıyorum varsa bildiğiniz indirimde olan bir kasa veya monitör önerirseniz sevinirim
  11. kawaii kerim

Valorant 3550vp bıçak önerisi

Yeni bıçak alacağım öneri yaparsanız sevinirim
  12. kawaii kerim

İŞLEMCİ DEĞİŞTİRDİM FPS DÜŞTÜ!

Ben tam olarak bilmiyorum ama eski işlemci için depolanan yeri temizlemek gibi düşünebilirsin muhtemelen sorun ordan kaynaklanıyor youtubeden nasıl yapıldığına dair videolar vardır illaki
  13. kawaii kerim

RTX 4060 laptopta GTA 5 Enchanted oynarken GPU kendini tam kullanmıyor

Bu konuyla ilgili bir forum var, laptoplarda 4000 serisinde sadece diye biliyorum 1741121193 Çözemezsin. Binevi dolandırıcılık
  14. kawaii kerim

Pubg mobile @ işareti koyamıyorum pc

Aklıma geldi olmuyor
  15. kawaii kerim

Pubg mobile @ işareti koyamıyorum pc

Gameloop üzerinde kurduğum pubg mobile hesabıma girerken istenen gmaili yazamıyorum @ işareti atılmıyor
  16. kawaii kerim

Hangi wifi güçlendirici daha iyidir

Mercusyus markasında 3 adet anten bulunuyor daha iyi dağıtmazmı
  17. kawaii kerim

Hangi wifi güçlendirici daha iyidir

Modem evin bir ucunda pc evin bir ucunda internet yok denilecek kadar az çekiyor ve kendi internetimi kullanmaktan sıkıldım bu fiyata hangisi alınabilir önerilere açığım https://ty.gl/2p2h2lt1i4oax https://ty.gl/zimm3if9o4ssh
  18. kawaii kerim

Hesabıma girebilirlermi

Tamam teşekkürler
  19. kawaii kerim

Hesabıma girebilirlermi

Valorantta Gece pazarı hesabı alacağım 20tlye acaba hesaba tekrar girebilirlermi
  20. kawaii kerim

120 tl vs 24 tl windows key hangisi alınmalı?

Herhangi bir fark yok 24tl olan ürün bence alınabilir. Sitelere güvenilmez 1738616502 Zaten şuan 24tl para değilki ömürlük olduğunu söylüyorlar
Geri