Arama sonuçları: *

1. X

F1 24 ve fc25 drop giriyor ve ya oyundan atıyor

arkadaşlar merhaba f1 24 veya fc25 oynarken pc'ye drop giriyor ve sistem özelliklerimde üst seviyede
  2. X

Epic gameste kontrolcü bağlanır mı?

yani zaten ben kolu bluetooth üzerinden açıyorum açtığım zamanda zaten kontrölcünün anaaloglarını hareket ettirdiğimde mouse imleci fln haraket ediyo ama f124'ü epic'ten aldım kontrolcü direk bağlanır mı
  3. X

sadece ea desktop'u mu ekliyeceğim ve eklediğim zaman steamde sadece ea desktop'u mu çalıştıracağım
  4. X

epic games'ten f124 aldım ama kontrolcü ile bağlamak istiyorum epic gamesten bağlanır mı(bluetooth ile)
  5. X

Gamepad bilgisayara bağlanmıyor?

merhaba normalde gamepadimi kablo ile bağlayarak fc25 oynayabiliyordum fakat şimdi bağladığımda sadece şarj oluyor.
  6. X

Ininal Kart'a "bankanız kart bilgilerini onaylamadı" hatası

arkadaşlar bugün ininal karttan para çekicektim fakat ''bankanız kart bilgilerini onaylamıyor '' diye bir hatayla karşılaştım yardımcı olurmusunuz
  7. X

Fc25 ne zaman indirime girer

arkadaşlar fc25 alıcam ama steamde ne zaman büyük bir indirim alır
  8. X

Vw transporter egzoz işareti

Merhaba transporter 2022 model bir arabamız var.egzoz arızası ışığı yanıp birdaha sönmeye başlıyor bunun nedeni nedir ?
  9. X

Dsl kablosu interneti gidip getirirmi

merhaba internetim sürekli gidip geliyor çözümü varmı ve dsl kablosunun eski olmasından dolayı internet gidip gelirmi
  10. X

Steamde bozuk güncelleme dosya hatası

steamde forza horızon 4 indirirken bozuk dosya güncellemesi hatası aldım çözümü nedir?
  11. X

Dont starve together steamde gelir sağlar mı?

yani steam bakiyesi kazandırı mı
  12. X

Dont starve together steamde gelir sağlar mı?

dont starve together steamde gelir kazandırı mı
  13. X

Steam bakiye kasmak için oyunlar

KAZANDIRI MI DST SİZCE
  14. X

FORZA HORIZON 4 ALINIR MI

FORZA 4 Alınır mı? SİZCE
  15. X

Steam bakiye kasmak için oyunlar

steamde bakiye kasmak istiyorum. bakiye kasmak için oyun önerir misiniz?
  16. X

Payday2 ve ya rust alırsak steam bakiyesi kazanırmıyız?

csde seçkinim var fakat haftalık geliyo oduller o arada bu oyunlardan bir tanesini alsam bakiye kazanırmıyım
  17. X

Payday2 ve ya rust alırsak steam bakiyesi kazanırmıyız?

merhaba arkadaşlar steam bakiyesi kazanmak istiyorum. rust ve ya payday2 sayesinde steam bakiyesi kazanılır mı?
Geri