Arama sonuçları: *

• Users: Mr.E
  • Order by date
  1. M

Öneri B450 mk2 anakarta sata ssd yerine dönüştürücü ile yeni bir ssd takabilir miyim?

arkadaşlar bilgisyarımda 500 gb ssd var (toplama kasa olduğu için sabit olarak geldi.) o zamanlar bütçem olmadığı için 500 gb ile yetinmeye çalıştım ancak şimdi ssd mi yükseltmek istedim. ana kartımı biraz araştırınca sadece 1 adet nvme2 ssd yuvası var kalan girişler ise sata ssd girişleri...
  2. M

Sistem uyumlu parçaları öğrenme

hocam ilerleyen zamalanlardada kullanmak için istiyordum işlemciyi bir sıkıntı olmayacaksa sistemime ben işlemciyi satın alıp kullanmak isterim 1750074706 anladım hocam
  3. M

Sistem uyumlu parçaları öğrenme

Arkadaşlar merhaba, genel olarak 2 sorum olacak 1.sorum şu şekilde; herhangi bir parçanın diğer parçalarla uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim piyasada binlerce ürün var ve benim elime her ürün geçmediği için bilemiyorum. 1. soruyla bağlantılı 2.sorum; rtx 4070 ryzen 5 5600 işlemci...
  4. M

LM studio cuda ya erişemiyor hatası

Arkadaşlar merhaba lm studio üzerinden kendi eğittiğim yapay zeka yı kullanmak istiyorum ancak program böyle bir hatra veriyor Failed to load LLM engine from path: C:\Users\kapla\.cache\lm-studio\extensions\backends\llama.cpp-win-x86_64-nvidia-cuda-avx2-1.10.0\llm_engine_cuda.node. Sistem...
  5. M

Turkcell oyun kapanması (babam yüzünden)

onuda yaptım anlamıyor beni babam en sonunda eve kendim bir modem bağlicam acayip sinir bozucu bir durum
  6. M

Turkcell oyun kapanması (babam yüzünden)

Arkadaşlar merhabalar, kendi çapımda bir yazılımcıyım arada da oyunlar oynuyorum. kendimi sürekli geliştirmek için bilgisayar başında uzun süreler geçiyor. babamda bana sadece oyun oynuyor muşum gözüyle bakıyor ve turkcell müşteri hizmetlerine telefon açıp ev modemini oyunlara kısıtlıyor. sadece...
  7. M

Amd ryzen 7 9800x3d ye anakart ve sıvı soğutma önerisi

bütçemi n sınırı olmadığını belirttim 50000 tl yi göstermelik yazdım 1734265636 1000w bir enerji kaynağı yeterli olur mu yoksa üstünde bir kaynak almalı mıyım
  8. M

teşekkürler öneri için ancak bir sorum olacak neden ismi yıldızladın :D
  9. M

BU SİSTEM BİRBİRLERİNE UYUMLU MU ?

hiçbir sıkıntı yok
  10. M

İntel i7 13700KF+RTX 4070'li bir sistem mi R7 7800X3D+RTX 4070'li bir sistem mi?

Her iki sistem de oldukça güçlü ve oyun, yayıncılık, video düzenleme gibi yoğun performans gerektiren işler için uygun. Ancak farklılıklar, tercih edeceğiniz işlemci platformu (Intel mi AMD mi) ve RAM teknolojisi (DDR4 mü DDR5 mi) gibi temel faktörlerde yatıyor. İşte karşılaştırma: 1. İşlemci...
  11. M

Pcye ekran karti onerisi

acelen yoksa biraz bekle yeni rtx ekran kartları gelecek ama almam lazım bilgisayara iremiyorum diyorsan rtx 4070 al amd nin sıkıntıları nvidea ya göre fazla
  12. M

Rtx 4070 ryzen 5 5600 bir sistemim var ileriki zamanlarda sistemimi drr5 bir sisteme yükseltmek istiyorum işlemci olarak ryzen 7 9800x3d seçtim. ancak hangi anakart almam konusunda emin değilim bu işlemci için birde sıvı soğutma önerisi varsa ona da hayır demem. BÜTÇE KISITLAMAM YOK.. BÜTÇE...
  13. M

Yardım YENİ MONİTÖR ALDIM FAKAT DONMA YAŞIYORUM

hocam bilemedim o zaman normalde bunlardan biri olur. stok soğutucu belki yetmiyor olabilir. daha da aklıma bir şey gelmedi
  14. M

Yardım YENİ MONİTÖR ALDIM FAKAT DONMA YAŞIYORUM

1. Ekran Kartı Sürücülerini Güncelle 2. Monitör Ayarlarını Kontrol Et (burda bir parantez açmak istedim, 2k monitörünü displayport ile bağla 180hz gibi hızları displayport daha iyi destekler.) 3. Monitör Bağlantılarını Doğru Yap (buda diğerine benziyor ama farkı şu hz ayarlarını en üste çek...
Geri