Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

https://www.eneba.com/tr/steam-crimson-desert-deluxe-edition-steam-key-pc-middle-east-asia-oceania-africa bunda dene çalışıyor
  2. O

Yardım Resident Evil Requiem açılırken hata veriyor

oyunun cracki yok şu anda bedava oynamak için repack sitelerinden indirdiğin oyun dosyalarının üzerine hypervisor bypass dosyalarını yapıştırman lazım ayrıca secure boot kapatmalı windows defenderin tüm özelliklerini kapatmalı hyper-v kapatmalısın
  3. O

Saçınıza ne kullanıyorsunuz?

saç maskesini saçının tamamına sürersen azaltır sadece uçlara sürmen lazım
  4. O

Saçınıza ne kullanıyorsunuz?

benim de uzun ve dalgalı
  5. O

Hangi 5070 Ti'ı almalıyım?

gamingpro-s olduğuna emin misin gamingpro ile arasında fark var baya
  6. O

🔥İndirim 150CM Yılbaşı Ağacı 699₺🔥

Arabada pudra şekeri içen abimiz sizden değil miydi olm hahahaha.Hak yemek milyon dolarlık şirkete karşı olunca helal mi oluyor ayrıca,kaçak film izleyerek yaptığın tam olarak bu çünkü
  7. O

🔥İndirim 150CM Yılbaşı Ağacı 699₺🔥

Burada müslümanlık dersi vermişsin ama hem nasıl kaçak film izlerim diye konu açmışsın hem de kariyerleri cinsellik üzerinden mizah yapmak olan lanetkel iffetsizumut ikilisini izliyorsun.Kuran ı kerim i okumadığını varsayıyorum çünkü bu yaptıkların yasak dostum :D
  8. O

Hataaaaa sillll

2 , black flag ve unity alınır origins ve devamındaki oyunlarda oyun tarzı değişiyor bazı insanlar sevse de ben sevemedim
  9. O

Çözüldü✓ Kioxia exceria plus g3 3300tl mantıklı mı?

var bende 4 ay sonunda değerler böyle memnunum
  10. O

Kioxia 2 tb ssd tavsiyesi

4 aydır oyun amaçlı kullanıyorum memnunum
  11. O

Bu ramlerden hangisi alinir siralama

dediğim klevv,soğutma hakkında bilgim yok kendim ram alırken anakart sayfasına bakmadığım için uyumsuz ram aldım ve expo açamıyorum seni de uyarmak istedim
  12. O

Bu ramlerden hangisi alinir siralama

1.de yaşarsın kendin başka model kontrol etmek istersen bu sayfadaki arama kısmına ürün kodunu yazarak bakabilirsin https://www.gigabyte.com/Motherboard/X870-AORUS-ELITE-WIFI7-ICE/support#support-memsup
  13. O

Epic games çöktü oturum açamıyorum güncelleme yapamıyorum

Epic games unreal engine ve fornite,rocket league,fall guys gibi oyunların sahibi muhtemelen oyunlarına çökmeye ihtiyaçları yoktur
  14. O

🔥İndirim Epic Games Cadılar bayramı indirimleri!!!

yaklaşık 1 hafta sürüyor
  15. O

RTX 5070 Ti ekran kartında hangi model alınmalı?

palit NE7507T019T2-GB2031A modelini kullanıyorum 30 dakikalık stres testi sonucu sıcaklıklar böyle https://hizliresim.com/8dav4x4
  16. O

Çözüldü✓ 110K PC Bakar mısınız nasıl

Ekran kartını palit gamingpro alacaksan NE7507T019T2-GB2031A versiyonunu almaya dikkat et diğerlerinde vapor chamber yok
  17. O

Çözüldü✓ Bu sistemi almak mantıklımı

değil 5060 ti hazır sistemler var bu fiyata
  18. O

Rdr 2 15dolardan daha uygun olurmu

Epic gameste indirime girerse evet.Online dahil versiyonunu 575 TL'ye aldım üstüne %20 sini bakiye olarak geri verdi.%20 kampanyası 8 ocağa kadar sürecekmiş
  19. O

Oyun Paylaşımı 'Bu aralar ne oynuyorsunuz?'

hollow knight a bak,4 eylülde ikinci oyunu da çıkıyor ikisi de gamepasste var
  20. O

Cs 2 gecikme sorunu var

bu videodaki yaptıklarını dene
Geri