Arama sonuçları: *

1. E

Cmf phone 1 TL9.799,00TL 6 ay vadesiz taksitli gibi.

6 ay taksitle aldım bakalım iptal edilmezse iyiymiş
  2. E

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III 2490TL

2023 olmayınca ne oluyor? kablosuz kulaklık arıyordum alınır mı? Sanırım sadece type c girişi varmış dongleda. Dönüştürücü alsak olmaz mı?
  3. E

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 + 65W Şarj Aleti + Buds 3 25.497 TL

Geçen ay sadece telefonu 28 bin'e almıştım :(
  4. E

🔥İndirim Nothing Phone 2A 12 GB 256 GB (Nothing Türkiye Garantili) 18.449 TL

Bende tam 20 bin TL bandında telefon bakıyordum sizce alınır mı başka ne alternatifler var bir de nothing'in 3 serisi sanırım martta tanıtılacak, beklenir mi?
  5. E

Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Tavsiyesi

videoyu izleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz şu an da bu fiyatlara en mantıklı seçenek gibi duruyor.
  6. E

Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Tavsiyesi

Silikonsuz https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-nothing-ear-stick-tws-kulak-ici-fiyati,114248024.html Silikonlu https://www.trendyol.com/qcy/ht08-melobuds-pro-hi-res-ldac-adaptif-anc-6-mikrofon-bluetooth-5-3-kablosuz-kulaklik-p-868593302?boutiqueId=678229&merchantId=968
  7. E

AJAZZ AJ159 PRO TEKRAR SATIŞTA

Ben 22 Aralık'ta sipariş verdim ve indirim kodu falan verdiler ürün 833 TL vergiyle toplam 1333 TL'ye geldi gümrükte sorun çıkarmazlar değil mi indirimli haliyle mi vergilendirme yapılıyor yoksa ürünün normal fiyatından mı?
  8. E

KZ EDC PRO 106.61 TL

Bende EDX Pro var ve çok memnunum oyunlarda ses kastırması çok iyi, müzik dinlerken falan da gayet iyi ben kendim EDC Pro'yu denemedim ancak insanlar Reddit'te EDC'nin daha iyi olduğunu yazmış. Kısacası alınır zaten 250-300 TL artık yemek parası bile değil arada kula küstü kulaklık bunaltınca...
  9. E

🔥İndirim Anker Q21i Bluetooth Kulaklık 1.299 tl

Kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum ben kasımın başında 1000 TL'ye aldım 1 aydır uğraşıyorum 2 kere ürünü değişime gönderdim yani 3 farklı ürün geldi hepsi de sorunlu geldi ya sağ tarafından ya da sol tarafından ses geliyordu. İçinde parça kırıkmış gibi ses geliyor muhtemelen kronik sorunlu...
Geri