Arama sonuçları: *

1. M

Dualsense'in orijinal olduğunu nasıl anlarım.

ben kolu pcde kullanacağım. Yani sizin konuda bahsettiğiniz üzere güncelleme yaparken %35e kadar gelip hata verme vs olayını yapamam başka bir şekilde anlamamın yolu yok mu ?
  2. M

Dualsense'in orijinal olduğunu nasıl anlarım.

Merhabalar. İthalatçı garantili dualsense alacağım. Şimdi birçoğunuz biraz daha fazla para ver bilkom garantili al diyecek fakat benim alacağım dualsense modelinin türkiyede stokları tükendi. Limited üründü bende ithalatçı garantili olanlarını buldum trendyolda. Ürünü satın alsam orjinal...
  3. M

EBay Türkiye'ye gönderim yapıyor mu ?

Teşekkürler
  4. M

EBay Türkiye'ye gönderim yapıyor mu ?

Biliyorsunuz ki 1 Nisanda Ticaret Bakanlığı tarafından bir yazı paylaşıldı, bu yazıda Türkiye'de temsilcisi olmayan firmaların Türkiye'ye satış yapamayacaklarını söylediler. Yaklaşık 1 ay sonra eBay üzerinden 300 dolara yakın bir koleksiyon ürünü alacağım. Fakat EBay'in Türkiye'de temsilcisi...
  5. M

İKEA Trotten masa sağlam mıdır ?

Haklısınızda hocam ben taksit yaptım ürünü alırken marangozlar maalesef parayı tekte istiyor bende o parayı veremem. Bu fiyatlarda önerebileceğiniz farklı masa var mı ?
  6. M

İKEA Trotten masa sağlam mıdır ?

Merhabalar yaklaşık 1 saat önce https://www.ikea.com.tr/urun/trotten-beyaz-160x80-cm-calisma-masasi-99429559 şu masayı sipariş ettim. Fakat hangi forumda okusam genellikle ikeadan almamasını, sallandığı veya ağırlık kaldırmada başarısız olduğunu söylemişler. Bu marka masayı kullanan biri varsa...
  7. M

Epic Games’den EA Play satın aldım fakat EA FC 25’e giremiyorum. Sebebi nedir ?

Merhabalar 4,5 gün önce epic games üzerinden ea play satın aldım fifa 25 indirdim ea ile epic games hesabımı bağlayıp oyuna giriş yaptım ve oynadım. Fakat dünden beri oyuna girerken böyle bir hata alıyorum (ekte fotoğrafı görebilirsiniz). Her şeyi denedim sil tekrar kur başka hesapla eşle vs...
  8. M

ASUS TUF GAMING VG24VQE Monitör güncellemesi yapamıyorum

Hocam güncellendi fakat monitör ayarlarında hala g sync ayarını açamıyorum çok garip bi şekilde. Yeniden başlatma falan yapmam mı gerekiyor ?
  9. M

Deniyorum hemen hocam 1734441288 Çok sağolun hocam dediğiniz gibi yaptım ve güncelledi. Teşekkür ederim :)
  10. M

ASUS TUF GAMING VG24VQE Monitör güncellemesi olmuyor.

Merhabalar, ASUS TUF GAMING VG24VQE Monitörümü güncellemek istiyorum çünkü monitör ayarlarında bir çok şey kapalı şuan. Sebebini bilmiyorum Nvdia G Sync ayarınıda açamıyorum. Belki monitörü güncelleyince olur dedim asusun sitesinden driverı indirdim fakat dosya içeriği çok farklı. Youtube'dan...
  11. M

Merhabalar, ASUS TUF GAMING VG24VQE Monitörümü güncellemek istiyorum çünkü monitörün ayarlarından Nvidia G Sync ayarını açamıyorum. Sebebini anlamadım bende monitörü güncelleyeyim düzelir dedim fakat asusun sitesinden indirdiğim driver çok garip. Youtube'dan izlediğim videolarda genelde exe...
  12. M

Windows 11 yüklemesi başarısız oldu hatası. Çözümü var mı ?

Merhaba, yeni bir PC topladım ve bugün Windows'u yüklemek için USB'den boot ettim. Ondan sonra Windows 11'i kurarken %10'a kadar geliyor sonra kurulum başarısız hatası veriyor. Bir çözümü var mı acaba? Anakartım BIOSTAR markasına ait. Yardımcı olursanız sevinirim.
  13. M

NZXT H5 Flow Fan RGB’leri çalışmıyor sebebi nedir?

Arkadaşlar hallettim. Bende eski bi nzxt kasasında kontrolcü vardı ona taktım rgbler yandı. :)
  14. M

daha gelmedi hocam takacağım :d
  15. M

buyrun hocam geç oldu biraz kusura bakmayın
  16. M

yani evde çektiğim bir fotoğraf vardı kasayı atayım birdaha isterseniz. Hatta bu modelde ekran kartının altınd bi adet fan daha var.
  17. M

şuan evde değilim hocam anca 1 saate atabilirim 1733762925 kasa incelemesinde rgb vardı ama. Rgb yok diyelim kasayı açtığımda 4 tane fan için en az 6 7 adet kabloyu çoklayıcı ile bağlamışlardı. 4 fan için kablo sayısı biraz fazla değil mi acaba
  18. M

bunun beyazı var bende aynı model
  19. M

Merhaba, bugün topladığım bilgisayarın kasası elime ulaştı bende anakartı ekran kartını vs. montajlayarak her şeyi halletim. Fakat RAM'ler daha elime ulaşmadığı için şu an görüntü alamıyorum. Bende sadece kasayı bir çalıştırayım RGB'leri göreyim dedim. Kasayı çalıştırdığımda hiçbir fanın...
Geri