Arama sonuçları: *

1. A

Acer Nitro KG242YM3 monitör alınır mı?

Hocam bir de iade aşamalarını anlatır mısınız? Çok detaylı paketlememe gerek var mı?
  2. A

bende vericem kargoya hocam sizce ne zaman iade olur?
  3. A

hocam durum ne? 1734897781 hocam durum ne? 1734897806 parodn mesaj gitmedi sandım 1734897807 parodn mesaj gitmedi sandım
  4. A

Monitörde ghosting oluyor mu?

Acer Nitro KG242YM3 bu monitörüm. Valorant oynarkeen croshair mouse çevirince ve hareket edince bozuluyor. Ayrıca crosshair ı çevirince arkasında izleri kalıyor. Sizce ghosting var mı?
  5. A

Çok teşekkürler
  6. A

Hocam iade işlemi olunca bana iade süreci hakkında bilgi verir misin?
  7. A

Acer Nitro KG242YM3 iade etmeli miyim?

Acer Nitro KG242YM3 adlı monitörü aldım. 2 tane ölüpiksel çıktı. Ghosting var mı ondan emin değilim. Sizce iade etmeli miyim? Ama şunları söyleyeyim: Ben bu monitörü annemler biraz zorla aldırdım ve şimdi onları çok uğraştırmak istemiyorum. Sizce ne yapayım?
  8. A

Ben her türlü monitör alıcam da onun için değişim istiyorum
  9. A

değişim oluyor muymuş haberin var mı? Bir de benim yaşım biraz küçük Annemlere aldırdım zaten. Onlar da biraz zorla aldı çok uğraştırmak istemiyorum.
  10. A

Ben de edeyim mi sence
  11. A

leke gibi ben çok takmicam şimdilik.Ama tabii ki insanın içinde ukte olarak kalıyor. İnsan aldığı ürünün herhangi bir kusuru olmasını istemez ama bu fiyata iyi bence
  12. A

bendede var gibi iki küçük leke ama çok göze batmıyor
  13. A

arkadaki düğmelerde parlaklığı arttırırın ben hatırlamıyorum öyle olup olmadığını ama galiba parlaklığın az
  14. A

konu hakkında pek d fazla bilgim yoktu. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Bir forumda görmüştüm galiba bilgiyi. 1734099243 hocam galibaghosting değilmiş o zaman. BEnce zaten sende de varsa aynı şey bu normal bir olaydır. 1734099321 Bir de hocam sana bilgisayardan kendi ekran kartı...
  15. A

hocam aynı olay sende de oluyor mu bilgilendirir misin? Mouse imleci demiştim ya?
  16. A

Merhaba hocam. Elime dün ulaştı ürün. Valoranmt da denedim. Gayet güzel. Testlerdede bir şey çıkmadı. Sadece hafif bir ghosting var gibi. Ama ghosting testinde bir şey çıkmadı. Olduğunu düşünmemin sebebi de mouse imlecinin hızlı hızlı hareket ettirince arkasında iz bırakması ve sistem ayaralrını...
  17. A

Hocam ben aldım yarın gelicek ben de konu açtım. Monitör hakkında kimse kötü bir şey söylemedi ve çoğu alınır dedi.
  18. A

Acer Nitro KG242YM3 Monitör Alınır mı?

Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
  19. A

180 hz overclock ile mi çıkılıyor? Üstte yazdığım gibi ilk defa bu kadar iyi bir monitör alacağım valorant için iyi olur mu? Kronik sorunları var mı? Son olarak tavsiye eder misiniz? 1733782683 Pardon evet alınır demişsiniz
  20. A

Ya maksimum 4300 e falan çıkarım ama bunun 3 taksitle vade farkı olmadığı içi mantıklı geldi
Geri