Arama sonuçları: *

1. M

Ryzen 7 5700x3d işlemciye ekran kartı önerisi

samsung odyssey g7 28inç 4k 144hz modeline sahibim. Bütçe sınırım 15 i geçmek istemiyorum hatta mümkünse 12-13 seviyesi.
  2. M

Asus Rtx 3060 12gb ventus modelini düşünüyordum çok mu alakasız olur. Şahsen işlemcide amd ekrannkartında nvidiacıyın
  3. M

Gtx 750 ti 2gb ekran kartı i3-3240 işlemci ile darboğaz yaparmı?

Dostum tavsiyem hiç şuan masraf etme paranı iyice biriktir sıfır toplu kasa al. Eski parçalar bi işe yaramayacağı için hurdaya gidecektir. Bence sakla zira eğer ileride bi sıkıntı yaşarsan hangi parçanın bozuk olduğunu anlamak için eskiyi kullanabilirsin(benim için zor bir tecrübe olmuştu)
  4. M

Sıfır tercihim şu ana kadar ikinci el hiç bir bilgisayar bileşeni almadım, alacağımıda sanmıyorum
  5. M

PC İCİN GAMİNG KULAKİCİ KULAKLIK ÖNERİSİ

Şimdi kulakiçi gaming diye bir şey yok asusun son zamanlarda milleti kazıklamak için çıkardığı bir model dışında. Logitech g733 wireless tavsiye ederim üst kısmı ayarlanabilir bez olduğu için hertürlü kafana uyuyacağını düşünüyorum. Ayrı etten aşırı hafif ve bataryası çok iyi.
  6. M

27inç Monitör önerisi yapar mısınız

Benimde en başlarda bütçem bu şekildeydi kendimi biraz daha zorlayarak samsung odyssey g7 28inç 4k 144hz modelini aldım 13bin tl ye sonuna kadar hak ediyor parasını
  7. M

MOUSE ÖNERİSİ BÜTÇE 2K

Steel series aerox5 kullanıyorum yaklaşık 1 senedir ultra hafif aşırı rahat. En başta içi çok pislenir sıkıntı yaşarmıyım diyordum ama hiçbir sorun yaşamadım. Rgbside çok güzel
  8. M

Ryzen 7 5700x3d işlemcim var 2x16 ram ve guclu bir psu ya sahibim. Rx5500xt var guncel olarak ekran kartım ama 4kda oyun oynarken yetersiz kalıyor. Ekran kartı ne almamı önerirsiniz
Geri