Arama sonuçları: *

1. U

Acil! Bios güncelleme yaparken kilitlendi

Garanti yok başka çare varmıdır acaba
  2. U

Acil! Bios güncelleme yaparken kilitlendi

Arkadaşlar merhaba BIOS'a güncelleme gelmiş. Güncellemeyi yaparken %96'da takıldı kaldı. 20 25 dakikadır hiç hareket etmiyor bu yazı yayınlandığında belki 30 35 dk olacak ne yapacağım. Resette atamıyorum öyle kaldım. Anakart: MSI Pro A620M-E
  3. U

🔥İndirim ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 360mm Sıvı Soğutma 2999 TL

360lık sıvı soğutucu arayışındaydım aldım bir tane valla iyi oldu. Eyvallah burda görmesek kaçacaktı. 🙋🏻‍♂️
  4. U

R5 7500f İçin 360mm Sıvı Soğutucu Önerisi

GIGABYTE AORUS WATERFORCE II 360 ARGB Fanlı 360mm Sıvı işlemci Soğutucusu DeepCool LS720 SE RGB 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu Yada bu 2 model yani bu 4 model arasından birini alacağım
  5. U

https://www.hepsiburada.com/msi-mag-coreliquid-360r-v2-3x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi-p-HBCV000017H26I?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.34.1...
  6. U

Msi olan değilmi 1735220706 Hocam öyle bende farkındayım ama bugüne kadar hep stok fan kullandım ufak yollu kule tipleri kullandım maddi sorunlardan dokayı tr şartları malum biraz iyi bir sistem kurdum çok şükür taksitle falan ödeyecek gücümde var ve birazda olsa kendimi iyi hissetmek istiyorum...
  7. U

Aynen kule tipininde yeterli olacağının farkındayım ama kasada hoş dursun istiyorum biraz hemde performansı kötü olmasın 1735220342 Oda iyiymiş arkadaşın önerdiğide çok güzel msi beya senin açtığın konudaki sıvı soğutuvu hoşuma gitti hangisi daha iyi olur acaba aynı gibi geldi bana
  8. U

RAM Kingston 6000mhz 2x16 Ekran kartı Xfx merc 6800xt Anakart Msi a620m-e İşlemci R5 7500f Arkadaşlar merhaba şu an kasada mevcut olan 7500F işlemci için halihazırda 120mm sıvı soğutucu kullanıyorum. Aslında MSI Center'dan baktığım zaman sıcaklıklar boşta 37 38 yük altında da 65 70°'yi...
  9. U

Sıvı soğutucu pompası tam güçtemi çalışmalı

Arkadaşlar model yazmayı unutmuşum Rampage Helios C1 evet 120mm yerine daha iyi modeller alabilirdim farkındayım ama o an gücüm buna yetti mecburen aldım şuanlık bana yetiyor ileride ekbette yenilemeyi düşünüyorum 240 veya 360 la
  10. U

Desteğiniz için teşekkürler o zaman ben cpu fanın değerlerini maximum olacak şekilde %100 e ayarlıyorum. Fanın rpm değerleriylede oynamıyorum minimum %50 de çalışacak şekilde kalıyor. Doğrumu anladım
  11. U

Yanıtınız için teşekkürler pompanın yapısı gereği son hızdamı çalışması lazım normalde de. Sürekli pompanın son hızda çalışması pompanın ömrünü kısaltmazmı acaba yada pompada sorunlar oluşmasına sebebiyet vermezmi?
  12. U

Arkadaşlar merhaba forumda tavsiye üzerine sıvı soğutucumun pompasını cpu fana fanıda sys fana taktım. Çalışmada sorun yok ancak sormak istediğim birkaç şey var bazı yerlerde okuduğuma göre sıvı soğutucunun pompasının tam güçte çalışması gerektiği yazıyor. Msi centerdan kontrol ettiğimde...
Geri