Arama sonuçları: *

1. jager_

Güvenilir hosting önerisi

Güvenilir oyun sunucu ve VDS kiralayabileceğim firma arıyorum kaliteli VDS'leri olan.
  2. jager_

Boştayken yüksek RAM kullanımının sebebi virüs olabilir mi?

Selam arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarımda RAM kullanımın yüksek olduğunu fark ettim, diğer değerlerim normaldi. RAM kullanan programlara baktığımda Windows arama vesaire görünüyordu ama format atınca normalde döndü. Not: Çok fazla dışarıdan yazılım vs. indiren biri değilim ve...
  3. jager_

Emülatörden bilgisayara virüs bulaşırmı

malwarebeytes ve bir kaç programda tarattım çıkamdı ancak emulatör içerisinden vürüs total ile apkyı tarattığımda sonuçlar şu şekilde
  4. jager_

Emülatörden bilgisayara virüs bulaşırmı

Selam emalatöre indirdiğimiz bir APK yüzünden PC'ye virüs bulaşırmı antivirüs programlarına tarattım virüs çıknadı eğer bulaştıysada nasıl temizlerim?
  5. jager_

Odtü'den Yerli Hotel Simulator Oyunu - DEMO ÇIKIYOR

çıktığında özellikle alacağım
  6. jager_

240mm sıvı soğutma önerisi

şık ve performnslı önerin varmı
  7. jager_

sistemim güzel görünsün diye show amaçlı kısaca 1735129580 hocam msi da pompa arızası olduğunu okumuştum bir yerde haklısınız
  8. jager_

resmi yerlede satışı yok
  9. jager_

r5 7500f
  10. jager_

Selam 240 mm sıvı soğutma arıyorum pompa çatlama gibi hiçbir sorun olmayacak bir model arıyorum gerçekten sorun yaşatmayacak bir model istiyorum.
  11. jager_

Mikrofon Tercihi: İki Model Arasında Kararsızım

Selam, mikrofon alacağım ve iki model var aklımda. 1- https://www.beymen.com/tr/p_fifine-ampligame-a6tw-rgb-usb-beyaz-mikrofon-seti_1250183 2-https://www.beymen.com/tr/p_fifine-am8-usbxlr-dinamik-rgb-yayinci-oyuncu-studyo-mikrofonu_1388802 not : hangisi daha iyiyse onu alacağım
  12. jager_

Yardım Hangi monitör kolunu almalıyım ?

16 kg olan daha uzun ömürlü olur
  13. jager_

Laptop un habire bozulmasından sıkıldım

pc çöp olmuş ölmüş kısaca
  14. jager_

bu sisteme yapılan hiç bir masrafa deymez şahsi fikrim öneri birikim yapıp veya bütçeniz var ise masaüstü bir süsteme geçmeniz daha uzun ömürlü olur bir leptopa göre
  15. jager_

size tavsiyem yeni bir bilgisayara geçmeniz eğer bütçeniz yok ise bu işlerden iyi anlayan bir yakınınız varsa bakımı daha iyi yapar fanlar iyi temizlenmeli kaliteli termal macun kullanılmalı eğer bunlar yapılırsa en doğru şekilde biraz daha götürecektir sizi
  16. jager_

Çözüldü✓ Pcde drop olması demek sadece takılmaylamı anlaşılr

tabii ki ben online oyunlar oynuyorum birde hocan hikayeli oyndığım çok nadir ama yinede bios güncelleyceğim sağolun her şey için
  17. jager_

Hangi 4070 Ti Super Tercih Etmeliyim

Palit Jetstream 4060ti 16 gb kullanıyorum çokta memnunum
  18. jager_

R5 5600X zarar gormusmudur

uzun süre o ısılarda çalışması zara vermiş olabilir o ısıya çıktığında drekt kendini kapatmalı
  19. jager_

yaşadığınız sorunların yanlış bakım kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve o 3500lirayı geri almanız daha iyi olacaktır birde pc eskimi
  20. jager_

Çözüldü✓ Pcde drop olması demek sadece takılmaylamı anlaşılr

hocam onu bilen birine sordumda drop değilmiş mesela 160 fpslerden 140lara 127lere düşüyor ve oynadığım oyun çok hareketli black ops 6
Geri