Arama sonuçları: *

1. jager_

Türknet dışında internet sağlacısı önerisi

iletişim numarası bulamadım
  2. jager_

alt yapı yok diyor muhtemelen boş port olmadığı için onu nasıl çözerim
  3. jager_

fiber gelmiyorki bizim buaralara şans yok :))))))
  4. jager_

vdsl alt yapı
  5. jager_

selamlar herkese türknet dışında bir sağlayıcı önerisi alabilirmiyim neden mi türknet dışında kendi odamda türknet var oturma odasının ki d smart onu değiştireceğim
  6. jager_

AM5 anakarta geçmek mantıklı mı?

ddr5 kullanan biri olarak daha gelişmesi gerekiyor bioslar vs ama bütçe varsa geçilir
  7. jager_

YAYINCILIKL İÇİN EN İYİ OBS AYARI NEDİR

SYSTEM FEATURES: EKRAN KARTı palit JetStream RTX 4060 Ti 16GB İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 7500 F İŞLEMCİ SOĞUTUCU: WRAİTH PRİSM ANAKART: MSI PRO B650M-B AM5 DDR5 KASA: FSP CMT391M RAM:XPG Lancer Blade Black 16GB 6000 mhz PSU: FSP HYPER 80+ PRO H3 650w bu sistemde kullandığım ayarlar şu şekilde :
  8. jager_

Sıvı soğutma önerisi

benim boşta 55 derce amd wrait prisim ile
  9. jager_

Sıvı soğutma önerisi

benim attığım da çift fanlıydı galiba ama çok önerildi x forumda
  10. jager_

Sıvı soğutma önerisi

rayzen 5 7500f
  11. jager_

Sıvı soğutma önerisi

hocam ozaman iyi bir hava soğutma önereyim https://www.hepsiburada.com/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-tf7-termal-macun-dahildir-pm-HBC00006F0255 bana bu çok önerildi mesela
  12. jager_

Sıvı soğutma önerisi

atarımda bütçenizi çok aşar 6-7k falan rgb modelleri ama itopyada buldum birtane 5kya https://www.itopya.com/nzxt-kraken-elite-280-aio-lcd-280mm-siyah-sivi-islemci-sogutucusu_u27589
  13. jager_

Sıvı soğutma önerisi

corsair iyidir çoğu sistemde kullanılıyodu bir dönem ancak aceleniz yoksa uzun ömürlü olması açısından nzxt ye bakmanız daha iyi olacaktır
  14. jager_

Sıvı soğutma önerisi

sıvı soğutma daha iyidir herzaman
  15. jager_

Bios sorunu lütfen yardım

teşekkürler değerli yorumlarınız için içme su serptiniz ram alacaktım yoksa önümüzde ki ay 2400 liradan kurtardınız beni :D
  16. jager_

ramleri bozmuş olabileceğimi düşündüm ve çok korkutu x bir platformda benzer sorun yaşıyan biri demişti bios güncelle düzelirdiye
  17. jager_

hocam şimdi şöyle sadece pcyi baştan açarsam biosa girebiliyorum onun dışında biosa giremiyorum
  18. jager_

görüntü alıyorum hatta şöyle söyliyim şuan sıkıntı yaşadığım pc üzerinden yazıyorum yeniden başlatıncada windos ekranı geliyor ancak yeniden başlatırken biosa girmek istesem görüntü gelmiyor windowstanda girmeyi denedim aynı sorun devam ediyor ramler veya işlemciyi bozmuş olabilirmiyim hocam...
  19. jager_

EKRAN KART palitJetStream RTX 4060 Ti 16GB İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 7500 F İŞLEMCİ SOĞUTUCU: WRAİTH PRİSM ANAKART: MSI PRO B650M-B AM5 DDR5 KASA: FSP CMT391M RAM:XPG Lancer Blade Black 16GB 6000 mhz PSU: FSP HYPER 80+ PRO H3 650w
  20. jager_

Selamlar herkese bir sorum olacak yeni pc aldım ve ramlerimi 6000 mhz çekmeye çalıştım sorunsuz açıldı fakat işlemcim 5200 mhz destekliyormuş geri düzelttim bir sorun yok fakat sadece pcyi baştan açıp biosa girebliyorum yeniden başlatınca ekran gelmiyor lütfen bilgi sahibi olanlar yorum yapsın...
Top Bottom