Arama sonuçları: *

• Users: Praxy
  • Order by date
  1. Praxy

🔥İndirim Türk Telekom 5G 1 Ay Geçerli 50GB Hediye

Türk Telekom uygulamasına saatlerdir giriş yapamıyorum sorun bende mi ? Girebilsem alıcam 50 GB 😂
  2. Praxy

🔥İndirim Yandex ai ile 3 aylık TOD süper dolu hediye!

hocam çok teşekkürler bayadır arıyordum böyle bişey 3 ay sürem bittiği için
  3. Praxy

USB'siz Format Atma Yöntemleri

Hocalarım şimdi problemi kısmı olarak şöyle çözdüm 80 GBlık bir harddisk buldum kömürlükten kurulumu ona yaptım fakat şimdide harddiske kurduğum için haliyle yavaş ve bunu SSD ye nasıl aktarabilirim şuan
  4. Praxy

1 adet hocam . Windows 11 yükle dersem tüm dosyaların silinecegini onayla butonuna basmadan devam etmiyor . Onar dersemde işletim sistemi yok neyi onaracak ki o da değil mantıken
  5. Praxy

Şuan Windows 11 kurulu olan bir USB buldum kötü günler için saklamışım belliki , fakat sadece fotoğraflar olan SSD mi sıfırlamadan format atmıyor yani şuan bu SSD yi sıfırlamadan format atmam gerekiyor
  6. Praxy

Arkadaşlar selamlar , USB olmadan format atmak mümkün mü ? İşletim sistemi kurulu olmadığından dolayı PC açılırken bios ekranına yönlendiriyor bunun bir yöntemi var mı ?
  7. Praxy

CS2 Bıçak Alınır Mı?

Burada görmüşken eğer fikri olan varsa Faceit'te görevleri tamamlayıp bıçak veya silah düşüren var mı
  8. Praxy

🔥İndirim Barilla Fusilli (Burgu) Makarna 500 G 35TL

Güzel fiyat değerlendirdim . Teşekkürler. 3 adet 90 TL ye geldi 10 TL de kuponum varmış .
  9. Praxy

Yardım Adresime ne zaman fiber gelir

Tanıdık yoksa imkânsız gibi bişey . Onun dışında diğer ihtimalde şans. Örneğin yıkık dökük bir bina var yanı başımızda 1000mbit gigafiber var , benim binam daha yeni ve hizim 50 mbit sözde ama 40 tan yukarı alamıyorum , çok başvuru yaptım müdürlüğüde gittim ama asla olmuyor . İstanbul Pendik...
  10. Praxy

🔥İndirim Minecraft TNT anahtarlık 2 adet 32₺

Bedava gibi bişey , aldım hocam teşekkürler. Zaten plusta vardı 1 TL ye .
  11. Praxy

ETS 2 tekrar başlar mıydınız?

Sabır ve bolca vakit isteyen bir durum . Bolca vakit varsa sıfırdan keyifli olabilir .
  12. Praxy

Yardım Ölü Piksel Çıkan Sıfır Monitör Nasıl İade Edilir ?

Bizzat başıma geldi ölü piksel çıktı üründe aynı şekilde kutulayip gönderdim iade sebebinede ölü piksel çıktığını yazdım iade oldu bu kadar basit .
  13. Praxy

Çözüldü✓ Anakart montajı yardımı

Vidaların dişleri bana farklı gibi geldi aynı vida olmayabilir o yüzden oturmamış olabilir .
  14. Praxy

Türknet Hakkında Deli Sorular

Yeni abonelik başvurusu yap kısmına tıklayınca gösteriyor hocam en azından bende öyle oldu . Daha önceden direkt ne kadar hız verilir onu gösteriyordu.
  15. Praxy

NVIDIA Ekran Kartı Önerisi

Bende GTX 1650 var çok memnunum maşallah taş gibi kart oynatmadığı oyun yok, şuan 2.el fiyatları bilmem ama güzel karttır tavsiye edebilirim .
  16. Praxy

Türknet Hakkında Deli Sorular

Adresinizde altyapı var başvuru halinde gelip bağlantınızı yaparlar hocam açıkçası superbox kullanmaktan çok daha iyidir diye düşünüyorum hem fiyat açısından hemde çekim gücü açısından .
  17. Praxy

Yardım 1.5k ve altı klavye mouse önerisi olan varmı?????

https://app.hb.biz/pnG4IArr7yag https://app.hb.biz/7NKTGvKyhPyk Bende şu ikisinden var o kadar memnunum ki tavsiye ederim .
  18. Praxy

Yardım Klavyemin tuşları basmiyor

Sistem komple aşağı inecek hocam .
  19. Praxy

Yardım Modem önerisi lütfen

Aslında bütün İSS'larına Fiber internet için başvuru yaptım gitmedik yer bırakmadım ama bir türlü altyapı getiremedim 6 katlı binamız var ve sadece TTNet'in Max 50 Mbps hızı mevcut . Santrale mesafem 250 metre karşı binamda Türknet ve TTNet 100 mbps ve 1000 mbps hızları var ama bir türlü...
  20. Praxy

Yardım Modem önerisi lütfen

Evet Telekomun eski modemlerinden . Adaptör ihtimalini düşünmemiştim hocam şimdi başka adaptör ile denedim 30 mbpslerden şuan 37 - 40 arası hız vermeye başladı bu bile fark etti wifi hızından teşekkür ederim ilginiz için , tam hız almak isterdim fakat bunada şükür diyeceğim ilk fırsatta modemi...
Geri