Arama sonuçları: *

1. B

MCHOSE V9 Pro Sky White 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık 2899TL

400 lira farkla s9 pro modeli var farkları ne kullanan var mı
  2. B

Atk mercury 1 ay olmadan çatladı

iade talebi verdim para hemen yattı hesaba wraith mağdur etmedi
  3. B

ben de onu soracaktım para iadesi mi değişim mi talep etmeliyim
  4. B

hocam ürünün kusurlu olduğu kabul edilmiş iade ya da değişim kabul ediyorlar 1 günde hemen hallettiler biraz yanlış tanımışız markayı
  5. B

form doldurup kargoladım şuan inceliyorlar
  6. B

çok premium bi şey beklemiyordum ama 5 yıl James Donkey kullandım ped soyulma dışında bi sorunu yoktu yüz kere düşürmüşümdür hala sapasağlam
  7. B

kabul etmezlerse tabi ki THH başvurucam o süreç ortalama ne kadar sürüyor
  8. B

tabi hocam üst modellerde bile bazen kırılma oluyor ama 1 ayda çatlaması üzdü 1754840222 yani kimse ben kırdım suçluyum demez ama ben de suçsuzluğumu nasıl ispatlarım bilmiyorum sanırım olay satıcıda bitiyor
  9. B

yani hocam düşünüyorum ama yok yani düşürmediğime eminim normal takarken oldu muhtemelen
  10. B

az önce yazdım hocam ama benim hatam olmadığını nasıl kanıtlayabilirim düşürmedim ve esnetmedim
  11. B

11 temmuzda almıştım dün gece muhtemelen bir sorunu yoktu 2 3 saat kullandım bugün tekrar kullandım bi süre sonra kulağıma tam oturmadığını fark ettim kayıyordu ayarı yükseldi sandım ama elime alınca çatlağı gördüm bugün pazar olduğu için wraithe ulaşamadım ama zaten kullanıcı yorumları olarak...
  12. B

Mafia the old country oynayamıyorum

yani hocam ne yapmamız lazım
  13. B

up...
  14. B

rx6600 çevrimiçi girince bu hatayı veriyor çevrimdışı deneyince ilk oynarken çevrimiçi başlat diyor
  15. B

hocam çözebildin mi aynı hata var
  16. B

Atk mercury driver bulamadım

sitesinde bulamadım seçme kısmında da gözükmüyor uygulamayı nasıl yükleyebilirim
  17. B

S24fe kaç gb almalıyım

Merhaba s24 fe alıcaktım ama 128 gb ve 256 arasında tam 3000 tl fiyat farkı var 256 nın da düşse düşse 600 lira düşeceğini düşünüyorum telefonu 5-6 yıl değil max 2-3 yıl içinde yükselteceğim sizce 128 almam mantıklı mı problem yaşar mıyım
  18. B

5 Bin liraya ikinci el RTX2060 Alınır mı?

geçen hafta 5k ya aldım ben rx6600 biraz denk geldi ama 5500 e de ilanlar vardı
  19. B

Monitör tüplü televizyona döndü

format attım yine de düzelmedi başka önerisi olan var mı
Geri