Arama sonuçları: *

1. Maliovoski

Mouse önerisi kablolu kablosuz

Arkadaşlar selam ben 24 yaşındayım genelde hafta sonları pcde vakit geçiriyorum 6-7 saat kadar hafta içi max 2 saat kadar. Mouse almak istiyorum şuan aktif olarak Bloody w90 max kullanıyorum kablolu superlight2 almayı düşünüyorum valorant ve lol oynuyorum genel olarak önerilerinize açığım...
  2. Maliovoski

AMD Ryzen 7 8700G, RX 7800 XT OC 16GB sistem rahat AutoCAD kaldırır mı?

Hocam gayet yeterde artar bence umarım sıkıntı yaşamazsın bu sistemle oyunda oynarsın işini de yaparsın hayırlısı olsun
  3. Maliovoski

Yeni Bilgisayarımın Performansı Hakkında Düşünceleriniz Neler?

Hocam beğendirmek gibi bir gayem yok bu işlerden pek anlamam o yüzden yaptığım seçim doğru mu yoksa sıkıntı yaşarmıyım diye merak ettim çoğu arkadaşım amd pişmanlıktır dedi ve ben buna rağmen amd aldım kafamda bir kuşku kalmadın diye önünüze sundum gayet mutluyum daha iyileri sizlerin olsun...
  4. Maliovoski

Bütçe biraz kısıtlıydı dostum emin ol bende isterdim :/ 1734130152 İlerleyen zamanlarda kule tipi bişeyler düşünüyorum
  5. Maliovoski

Öncelikle selamlar arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım sizce yeterli mi iyi veya kötü yönlerini sıralarsanız çok sevinirim yapıcı yıkıcı her türlü yoruma açığım. Sistem özellikleri : - İ5 12600kf işlemci - Colorful B 760M-K anakart - Powercolor rx7700xt 12 gb ekran kartı - Apacer 16 gb ram...
Geri