Arama sonuçları: *

1. C

Max 50k kasa yardımcı olur musunuz

tamamdır çok teşekkür ederim usta dediklerini ekleyip öyle almayı düşünüyorum
  2. C

aa evet bak bu attığın sistem gayet iyi duruyor bunu düşünebilirim her oyunu rahat oynatır değil mi
  3. C

ya işte aslında demek istediğim evet verilir ama taksitle alacağım içinde fiyatı bayağı bir artıcak ya o yüzden sıkıntıya sokuyor beni
  4. C

Aslında çok çok iyi sistem ama işte hem bütçemi aşıyor hem de taksit yaptıracağım için maalesef çok artar fiyatı :/
  5. C

Arkadaşlar merhaba kendime max 50k civarında iyi bir kasa dizmek istiyorum bu fiyata 5060ti lı bir kasa dizebilir miyiz? hazır olur ya da parça parça olur fark etmez yardımcı olabilme şansınız var mı acaba? Taksitlendirerek alacağım bu yüzden parça parça da olur toplama da olur
  6. C

Yardım Lütfen güzel bir monitör önerir misiniz

Yani kral va ile ips panel arasında çok fark varsa ips panel tabi ama yoksa va panel de tercih edebilirim. Çözünürlük genel olarak fps oynayacağım için 1080p olsun istiyorum 1760099171 Teşekkürler usta
  7. C

Bu da çok hoşuma gitti aslında ama aoc görüntü kalitesinde iyiyse bir de aradaki fiyat farkına bakarsak aoc sanki ya
  8. C

Evet bu daha çok hoşuma gitti ya dell de iyi marka zaten. Almışken güzel bir şey almak istiyorum da o yüzden seçenekler arasından seçmek istiyorum 1760097645 bu fiyatlara sanırım başka güzel bir monitör kalmadı?
  9. C

Başka önerin var mı aralarından seçeyim kral bir de mümkünse beyaz varsa
  10. C

Arkadaşlar sistem aldım bana 180hz veya üstü güzel bir monitör önerir misiniz? 24-27 inç fark etmez. Bütçem max 6500 ama 6500 altında olursa çok daha iyi olur
  11. C

Yardım Logitecht g pro x superlight skatez önerisi

Ya benim tek sorunum skatezlerim çok iyi ama bu sensörün oradaki skatez yüzünden fare havada duruyor biraz. Bi onu değiştirmek istiyorum açıkçası
  12. C

Ne farkı var kral neredeyse aynı mı
  13. C

B Kral bir de wraithte tiger ice ve tiger snow var sence hangisini almalıyım bunlardan ? Ben de şu an can skatez takılı çok hızlı. Bana kontrollü bir şey lazım
  14. C

Anladım peki bilgiliysen eğer wraithten hangi skatezi önerirsin
  15. C

Güzel duruyor evet ama elime geçmedi baya bi zamanı bulur :(
  16. C

Dot skatezler hoşuma gitmiyor pek ustam ya
  17. C

Arkadaşlar merhaba şu an g pro x superlightta cam skatez takılır ama çok hızlı olduğundan bir türlü alışamadım. Skatez öneriniz var mıdır? Daha çok hızlı olmak yerine kontroll sağlayacak bir skatez istiyorum. Wraith üzerinde hoverpad, tiger ice, tiger snow var sizce hangisi?
  18. C

Yardım Rapid trigger snap tap özellikli %100 klavye

Kral evet o çok hoş ve bu istediğim özellikleri sanırım karşılıyo. Fakat %100 e alıştım bu zamana kadar 75 garip gelir sanki
  19. C

Scyrox v6 yerine mouse önerisi

Skatezleri çok kötü kral başka skatez taktın mı?
  20. C

Yardım 240 hz full hd monitör önerir misiniz

Bu samsung bu kadar iyi Mi cidden herkes bu monitörü öneriyoe
Geri