Arama sonuçları: *

1. Slayzenq

Ethernet kablosu bağlanamıyor

format atacağım sanırım çünkü başka cihazda ethernet sorunsuz çalışıyor sorunu da bulamadım en mantıklısı bu gibi
  2. Slayzenq

fazla yöntem denedim yapay zekadan yardım aldım ama işe yaramadı hiç bir yöntem enteresan açıkçası
  3. Slayzenq

ışık yanıyor porta taktığım zaman
  4. Slayzenq

Öncelikle Merhaba kullandığım ethernet kablosunda bir sorun yok ancak masa üstü bilgisayarıma taktığım zaman İnternet yok veya bağlanılamıyor diyor bir kaç tane yöntem denedim işe yaramadı hatta eski laptopuma taktım kabloyu sorunsuz bir şekilde çalışıyor sorun ne olabilir sizce
  5. Slayzenq

Çözüldü✓ İnternet hızı arttırmak için öneri

öyle yapacağım muhtemelen uğraşasım gelmiyordu pc üst katta diye ama böyle olacak gibide değil
  6. Slayzenq

Çözüldü✓ İnternet hızı arttırmak için öneri

Modem evin alt katında bu yüzden bilgisayar da üst katta olduğundan kaynaklı internet aşırı yavaş kalıyor güçlendirici almama rağmen iyi bir sonuç alamadım en alt kattan üst kata kadar ethernet kablosu çekeceğim en sonunda yada bu konu için önerisi olan varmı şunu şunu yapablirsin tarzında...
  7. Slayzenq

Çözüldü✓ Dual Band usb Adapter driver sorunu

Şans eseri çözdüm sorunu cmd den yinede teşekkür ederim
  8. Slayzenq

Çözüldü✓ Dual Band usb Adapter driver sorunu

Dual band usb adapterı takarak normalde wifiye bağlanıyorum ve muhtemelen güncelleme geldi ancak dosya ya tıkladığım zaman dosya ve ya dizin bozuk hatası alıyorum nasıl çözebilirim
Geri