Arama sonuçları: *

1. V

HP Omen 16-AP0002NT Alacağım Nasıl Sizce

Aldık, kullanıp bakacağız. Sorun yaşamayız inşallah:d
  2. V

game garajın bu modeli de var. yardım lazım :D https://www.trendyol.com/game-garaj/slayer-r9t-5070-c7-amd-ryzen-9-8945hx-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-16-300hz-qhd-freedos-gam-p-1043358355?boutiqueId=61&merchantId=124551
  3. V

Hall sensör sorunu var yazılıyor ama bu modeli çok beğenmiştim. İşin aslı nedir dostlar https://www.trendyol.com/hp/omen-16-ap0002nt-amd-ryzen-ai-9-365-32gb-1tb-ssd-8gb-rtx-5070-16-240hz-freedos-laptop-c52qzea-p-978632654
  4. V

Düğün için beyaz eşya önerisi

Dostlar başlıkta yazdığı gibi beyaz eşya ile ilgili çok bir fikrim yok ve baya bilgi kirliliği var. Bosch'a baktım aşırı pahalı geldi. her şeyi ben alacağım ona göre bir şeyler önerir misiniz.
  5. V

Bilgisayar hoparlör önerisi

hocam ben de o fiyat aralığında arıyorum. Buldunuz mu uygun bi hoparlör.
  6. V

Yardım Dsl ve internet ışığı sürekli gidip geliyor.

Aşağıdaki gibi 4 görselde durum belli oluyor zaten. Bu döngü sürekli devam ediyor. Stabil kaldığı bi zaman aralığı da yok. Çıktım dışarıdan gelen tüm kabloları da kontrol ettim. Sorun nedir acaba
  7. V

Kule tipi sogutucu ekran kartima degiyor

Tam zamanlama olmuş dün söktüm ben de. Soğutucuyu ters takmışım 180 derece çevirip yerleştirdim baya bi boşluk var artık. Boyut ve şekli ekledim
  8. V

Bu kepek önleyici clear şampuanı Türkiye'de bulabilir miyiz? (Görsel ekte)

Akrabam yurt dışından getirdi, kullandım baya da işe yaradı fakat Türkiyede bulamadım aynısını, yardımınıza ihtiyacım var.
  9. V

Kule tipi sogutucu ekran kartima degiyor

Hocam bende de aynı sorun oluştu, ekran kartı klipsine yetişeniyorum sizde durum nasıldı. Ekran kartını nasıl sökecem bilemedim
  10. V

Çözüldü✓ Ryzen 7500f için soğutma önerisi

Alınır bence ben memnun kaldım
  11. V

Çözüldü✓ Rocket league ve dirt 5 e ds4 bağlama hk

Rocket leaguede denedim oldu hocam sağolun
  12. V

Çözüldü✓ Ryzen 7500f için soğutma önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bunu i5 14400f ile kullanıyorum hocam 45 dereceyi görmedim yük altında. Aşırı iyi soğutuyor, 1800 civarına...
  13. V

Valla hocam eve gidince bi bakmam lazım, rocket league oynicaz kolu takıyorum 2. Oyuncu olarak tanımıyor. Ayarlarla oynadım bi şekilde yaptım ama hide ds4 controller ayarını hiç ellemedim.
  14. V

Arkadaşlar rocket league oynarken ds4ü bağladığımda 1. Oyuncu için algılıyor, aynı şekilde dirt5te de öyle. ds4windows adlı uygulamada ayarlarla oynayrak bunu aşıyorum fakat bazen de aynı ayarları yapmama rağmen olmuyor, her seferinde 2 kişi oynamak için yarım saat uğraşıyoruz. Bunun kesin...
  15. V

Yardım Ekran kartı klipsine yetişemiyorum

Kırarım diye korktum açıkçası ama şu sıralar sökmem ancak temizlik vakti gelince sökerim
  16. V

Anladım hocam artık çıkaracağım zaman bakarım çaresine
  17. V

Hocam çıkartacağım zaman denerim de asıl merak ettiğim klipsi farklı yerden açabiliyor muyuz ne blim anakart arkasından falan
  18. V

Çok anlamadığım için zorlamak da istemiyorum arası çok dar fanlar neredeyse ekran kartına değecek
  19. V

Yeni işlemci soğutucusu aldım çift fanlı, taktıktan sonra ekran kartını da yerleştirdim. Sonra farkettim ki klips fanların altında kalıyor elim yetişmiyor. Şimdilik sökmem ama ekran kartını sökmek gerektiğinde nasıl yapacağımı bilemedim, Görüntüleri ekte paylaştım. ************ Dostlar şimdi...
  20. V

İşlemci fan rgb kablosu nereye takılmalı

Tamamdır ayarlıcam hocam sağolım
Geri