Arama sonuçları: *

1. E

Ofis koltuğu önerisi.

Ne düşünüyorsun
  2. E

Fantech Shooter III Alınır mı?

Mesela ne var
  3. E

Fantech Shooter III Alınır mı?

Ne düşünüyosun alınır mı
  4. E

Razer black shark V2 x anakartıma uyumlu mu

Kulağındayken sesi baya yüksek ama hoparlör olarak kullanırım kulagımdan cıkartırım video izlerim falan dersen sesi kısık yinede duyuluyo tabi
  5. E

Bu sistem bu fiyata alınır mı?? (2.el)

10 a sana bu sistemin yarısını verirler sarı sitede tek tek toplarım dersen o zaman toplarsın 10 a o da cok vakit alır 1743719087 Sen mi aldın bilmiyorum ilan satılmış zaten
  6. E

DARMOSHARK M3S MAX Alınır mı??

M3s max tercih et 17-18 cm elin varsa
  7. E

Razer black shark V2 x anakartıma uyumlu mu

Ben almadım yetti bana b450 pro max anakart
  8. E

Bu sistem bu fiyata alınır mı?? (2.el)

Alınır 11.5 para değil 1743494195 Hatta bu paraya bundan iyisini bulamazsın tek tek toplamayla uğraşma yorar 11.5 e al ben bile gtx 1650 sistemi 12 ye versem herkes çöküyor haberin olsun
  9. E

İkinci el hazır sistem

Bunu bilmiyorum ya ben kullanmıyorum adaptör ethernet kablosu imkanın varsa net onu kullan
  10. E

F/P Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Al sen bunu daha iyisini bosver zaten iyi kulaklık bu
  11. E

F/P Oyuncu Kulaklığı Önerisi

İtopyada fifine h9 olması lazım sepette 2100 al onu
  12. E

İkinci el hazır sistem

Çocuğun evinden al sistemi
  13. E

2500 TL KLAVYE ÖNERİSİ

Benim önerdiğim klavyeler mad68 den iyidir illa manyetik olsun diyosan technopatta daha iyi öneriler var
  14. E

Yardım 5-6K Monitör Önerileri Arıyorum

Asus modeline bak msi mag 275 f varsa onu al
  15. E

2500 TL KLAVYE ÖNERİSİ

%75 al gamingende g75 pro indirimle 1200 e düşüyormuş technopattan konuya bakabilirsin bide rk r75 var 2100 o da cok iyi ama diğeri 1200 oluyor 2000 tl gibi bi fiyattan indirim bugün biticek kaçırma
  16. E

DARMOSHARK M3S MAX Alınır mı??

Bende soruşturdum 2150 tl olan palma bu mouse daha cok claw tutusa uygun dendi m3s max bi tık da daha kücük diğerinden karar senin ben 2150 tl olanı alacağım.
  17. E

İkinci el hazır sistem

Bence çıkar testlerine falan bak mining yapılmış olmasın
  18. E

Bu Fiyat İçin Değer mi?

Tamam amdde suan abartılacak bir sıkıntı yok ki 6000 serisi kullanan arkadaşım var sıfır sıkıntı diyor intel yerine amd alınabilir düşük bütçede amd iyidir zaten 35-40 kya kadar
  19. E

Bu Fiyat İçin Değer mi?

Amd 6000 serisi sonrası özellikle cok düsük nvidiada hiç yok denebilir 5000 serisi biraz sıkıntı olmuş onuda düzeltirler hemen
  20. E

Bu Fiyat İçin Değer mi?

İleride alınır o zaman daha yeni bu kart ne sorunlar getirecek bilemeyiz amd bile baya bi uğraştırdı kullanıcılarını aktif en sorunsuz kart nvidia ama fp değil tabii ki
Geri