Arama sonuçları: *

1. A

Apex Legends System (ntoskrnl.exe) %30-40 CPU Kullanıyor

Windows 10 kullanıyorum son sürümde zaten. Güncelleme almıyor.
  2. A

Neden? 2 ay önce böyle bir problem yoktu. Debloat ile alakası olsa bu sorun önceden de olurdu diye tahmin ediyorum.
  3. A

i5-7500. Siz söylemeden belirteyim evet işlemcim öyle güçlü bir işlemci değil ama oyunun sistem gereksinimlerini karşılıyor ve bu sorun yeni yaşanmaya başladı. Oyunu 2 ay önce silmeden önce böyle bir problem yoktu. Sorunsuz çalışıyordu. Tekrar yüklediğimde bu problem ortaya çıktı. 1765982728...
  4. A

Evet Windows'un kendi işlemi ama bu sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Hiçbir oyun esnasında systemin bu kadar CPU kullanmaması gerekiyor. Ki oyun lobisinde bile yaşıyorum ben bunu. Oyunun kendisinden daha fazla CPU harcayan bi sistem işlemi normal olamaz ama çözebilmiş değilim.
  5. A

Saç, baş yolmama ramak kaldı. Ne yapsam düzeltemiyorum. CPU oyunun lobisinde bile %90-100'a dayanıyor bu işlem yüzünden. Sadece Apex oynarken yaşıyorum. Görseli inceleyebilirsiniz.
  6. A

EA FC 25 Açılış Ekranında Takılı Kalıyor

Ne yaptıysam düzelmedi. Günlerdir bununla uğraşıyorum. Çok çok nadir açılsa da sürekli bu ekranda takılı kalıyor. Bunun çözümü nedir?
  7. A

144 Hz monitörde 60 FPS neden akıcı hissettirmiyor?

60 HZ'e çekince de bir şey değişmiyor. 60 Hz monitör de 60 FPS ile aldığım hissiyatı 144 Hz monitörde 80-90 FPS ile oynarken alıyorum. İlginç bir durum bir türlü çözemedim. Acaba FreeSync açarken eksik bir şey yapıyor olabilir miyim?
  8. A

FreeSync monitörün ayarlarından açık. NVIDIA denetim masasından da GSYNC açık zaten maalesef. 1739912573 İlk aldığımdan beri böyle.
  9. A

144'te seçili şu an. 60 hatta 70 FPS bile akıcı değil. Sanki 30-40 FPS ile oynuyormuşum gibi hissettiriyor.
  10. A

Arkadaşlar yenisini alarak monitörü 60 Hz'den 144'e yükselttim fakat 60 FPS eski monitörde çok daha akıcı duruyordu. Eski monitörde 60 FPS oynarken YouTube videosunda ki gibi akıcı bir hissiyat veriyordu fakat 144 Hz monitörde aynı hissiyatı vermiyor. Alışkanlık ile alakalı bir durum değil bu...
  11. A

Gigabyte Secure Boot sonrası PC açılmıyor.

Arkadaşlar merhaba dün Valorant oynamak için BIOS'tan Secure Boot açıp CSM kapattım. Bilgisayar çalışıyordu fakat bugün açmayı denediğimde bilgisayarım açılıp kapanıyor sürekli. Ekrana da görüntü gelmiyor. Anakartımın modeli Gigabyte B250M Gaming 3. Soft brick ile alakalı birkaç şey okudum fakat...
  12. A

Frame Generation açınca FPS düşmesi sorunu

Merhaba dostlar. Cyberpunk gibi ''bazı'' oyunlarda FSR Frame Generation özelliğini aktif edince FPS artmasına rağmen FPS düşmesi yaşıyorum. Ghost Of Tsushima veya GoW'da harika çalışmıştı. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  13. A

CPU'ya overclock yapmak istiyorum fakat yeterli bilgim yok.

Kilitli işlemcilerde de OC yapmak mümkün gibi şeyler duymuştum ama öyleyse doğru değil.
  14. A

CPU'ya overclock yapmak istiyorum fakat yeterli bilgim yok.

Merhaba dostlar. GTX 1060 6 GB ekran kartı ile beraber i5-7500 işlemci kullanıyorum. Bazen darboğaz yaşıyormuş veya CPU dominant olan oyunlarda yeterli gelmiyormuş gibi hissediyorum bu yüzden sağlıklı bir şekilde overclock yaapmayı düşünüyorum. Bu konuda bilgili arkadşlar yardımcı olabilir mi?
  15. A

Windows 11 Yükleme Başarısız Oldu Hatası

Bu şekilde devam etmem benim için bir sıkıntı çıkarır mı peki?
  16. A

Hocam sen nasıl bir kralsın ya... Tamamen benim cahilliğime gelmiş. Diskleri sildikten sonra dediğin gibi kurulum ekranında Create Partition yapmam gerekiyormuş onu yaptıktan sonra siyah ekranda kurulum başladı ve şu an devam ediyor. Cahil gibi direkt kuruluma geçmeye çalışmışım. Ne kadar...
  17. A

Yeni indirdiğim bir dosyaydı. Windows'un sitesinden en güncelini indirdim. 1734270859 Bu arada CMD'de list disk yazdığım zaman yüklediğim diskte Free Space 0 olarak gözüküyor burada bir problem olabilir mi?
  18. A

Windows yükleme ekranında yüklemek istediğim diski seçtikten sonra gelen yükleme ekranında. Örneğin %75'e kadar geliyor sonra direkt mavi arkaplanda önüme bu çıkıyor.
  19. A

Windows 11 yüklüydü ben memnundum sadece temiz format atmak istemiştim ama şimdi bununla uğraşıyorum... 1734269792 1734269881 Sonuç aynı maalesef. 😕
  20. A

Hocam yüklediğim İSO'yu yazarken tam olarak aynısını yaptım. Diski MBR'ye çevirmelisin dedi birisi. Bunun hakkında ne düşünüyorsun i5-7500, GTX 1060 6GB, Gigabyte B250M Gaming, 16 GB 2400 MHz Ram var hocam. Hemen şimdi dediğinizi deneyeceğim.
Geri