Arama sonuçları: *

1. Y

2000 TL MOUSEPAD ÖNERİSİ

Merhaba 2000 TL bütçe ile mousepad almak istiyorum çok karasız kaldım aklımda Wraith Spirit Of Aim var ama sizlerin önerilerini de almak istiyorum
  2. Y

3500 TL Mouse Önerisi

teşekkür ederim hocam değerlendireceğim 1773921848 2. el ile uğraşmak istemiyorum
  3. Y

3500 TL Mouse Önerisi

malzeme kalitesi nasıl hocam gıcırdama filan var mı premium bi hissiyat arıyorum ama
  4. Y

3500 TL Mouse Önerisi

Merhaba 3500 TL ye kadar bi mouse bakıyorum ama karasız kaldım ATK A9 PRO filan baktım bir sürü marka var malzeme kalitesi iyi olsun istiyorum
  5. Y

Samsung Buds 3 Pro Pıt Pıt sesi

Buds 3 manager bulamıyorum suan guncel olarak ayarlar kısmından kulaklığa erişilebiliyo ben mi yanlış biliyorum
  6. Y

hocam baya bi araştırdım yt musicte dinlerken travis scott sıcko mode açtım 1.42 lerde patlama sesi oluyor fakat plartform değiştirdişimde olmuyor spotifyda mesela siz hangi plartformu kullanıyorsunuz
  7. Y

evet dinamik modda anc açıkken müziğin patlama yerinde anlık çıkıyor ses azaltınca olmuyor mesela
  8. Y

ekolayzerdan dinamik modunda yapıyor müsait olduğunda deneyip yazabilr misin rica etsem
  9. Y

anlık oluyor bu olay emin olamadım ne yapsam
  10. Y

uygulaması yokki bluetooht üzerinden ayarlara gidilebiliyo sadece wearabledan kaldırdılar ben mi yanlış biliyorum
  11. Y

merhaba geçenlerde bir buds 3 pro aldım eylül üretimi müzigin patlayıcı kısmında kulaklıktan pıt pıt sesi geliyor anc yi kapatınca duzeliyor anlamadım benim kulaklığımda mı böyle bir sorun var yoksa normal mi
  12. Y

RDR 2 için Türkçe yama önerisi

rdr 2 ye başladım Türkçe yama arıyorum güvenilir virüs olmyan bir yama önerir misiniz?
  13. Y

AİR FORCE 1 DE BUNLAR NORMAL MİDİR?

Nike mağazasından alındı emin misiniz 🥲
  14. Y

AİR FORCE 1 DE BUNLAR NORMAL MİDİR?

Nike mağazasından aldığım air forceda yapışkan izi ve bazı zedelenmeler var değiştireyim mi bilemedim bana mı öyle geliyo herkesinki mi öyle size sormak istedim
  15. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Yok hocam ne kusuru sizce ne yapayım cpu 70 80 90 civarı gpu 30 40 50 ara sahnelerde 70 80 1754145019 Şu an 100 130 fps civarı alıyorum normal olabilir mi sizce
  16. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Enhanced yükseltilmiş versiyon değil miydi onu mu indirmeliyim acaba
  17. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Attiğınız videoyu izledim çok teşekkür ederim ekran kartı kullanımı orada 90 üzerinde genel olarak cs2 işlemci odaklı bir oyun ona rağmen 90 üzeri videoda ben formatta attım akşam cs 2 de kullanim yüzdelerini bakıp yazacağım acaba oyunla alakalı mı anlamış oluruz
  18. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Çok teşekkür ederim deneyeceğim ara sahnelerde ekran kartı kullanımı 70 80 oluyor ve fps yükseliyor sistemde darboğaz olma şansı var mı daha yeni aldım laptopu 4050 iyi bir kart değilmi i5 12450hx ile sizce
  19. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Onuda denedim fps düşüyor
  20. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Merhaba rtx 4050 i5 12450hx gta 5 legacyde gözlemledim işlemci kullanımı ilk 100 oluyordu ekran kartı kullanımı 10 seviylerindeydi bi kaç ayar yaptım işlemci kullanımı 80 90 seviyelerine geldi ekran kartı kullanımı 40 50 60 seviyelerine geldi hala memnun değilim sizlere danışmak istedim kullanım...
Geri