Arama sonuçları: *

1. S

Bu sistem alınır mı?

Anladım, arkadaşın attığı hazır sistemde var diye sordum teşekkürler.
  2. S

Bu sistem alınır mı?

Pek anlayamadım cahilliğime ver hocam... Daha net açıklayabilir misin rica etsem :D
  3. S

Bu sistem alınır mı?

yok ben de o zaman bakarak seçtim zaten fiyatları yeni fırladı o zaman alamamıştım
  4. S

Bu sistem alınır mı?

Valla haklısın hazır sistemlere yönelsem mi bilemedim nadiren denk gelenler dışında bu fiyat aralığında 1 parçaya yüklenip diğer parçaları özensiz seçiyorlarmış gibi geliyor 1756384688 14400f nasıl bir işlemci?
  5. S

Bu sistem alınır mı?

Bunu baya araştırdım ama 7700xt konusunda genel görüş oyunlar için daha iyi olduğu yönünde. Sadece gelecekte update için iyi olur deniyor. 5070 i kendi kafamdaki sisteme koysam aşırı pahalı oluyor hazır sistemde almak istesem diğer parçalar içime sinmiyor arkadaşın attığı iyi gibi aslında ama...
  6. S

Bu sistem alınır mı?

Hocam güzelde 45klık sistemin 31ksı tek bir parça :D bana mantıklı gelmiyor bu sistemler her parçaya önem vererek ilerledim aklımda sistem toplarken.
  7. S

Bu sistem alınır mı?

Hazır sistemi istemiyorum böyle bir sistem topladım kafamda alınır mı? Anakart: Colorful Battle-Ax B650M-Plus V14 İşlemci: Ryzen 5 7500F Ekran Kartı: RX7700XT Ram: Patriot Viper Venom Expo 6000Mhz Cl30 Psu: High Power Performance Gold GD HP1 700W Ssd: Crucial T500 Soğutuculu
  8. S

Sistem yorumlama neyi değiştirmeliyim

Psuyu yükselt hocam 850W bu sistem ve ilerisi için çok verimli olmaz almışken en azından 1000W al
  9. S

2. El Sistem Toplama Önerisi

Selamlar, 2. el de ucuza bir sistem toplamaya çalıştım ve bulduğum parçalar bu şekilde hepsi 8K ediyor toplamda. Sizce alınır mı? EKRAN KARTI: MSI 5500 XT 8GB İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 3500X 3.6GHZ AM4 (FANSIZ) RAM: GoodRam 2x8 16GB 3600mhz DDR4 SSD: ADATA LEGEND 850 LITE M2 1TB PSU: Corsair CV550...
  10. S

Sistem Topluyorum, Düşünceleriniz?

Vaktini ayırdığın için sağol hocam güzel sistem olmuş. Burada eklediğin anakart mantıklı geldi bunu kullanabilirim
  11. S

Buna yakın özelliklerde dramli hangi ssd alınabilir hocam? 1739308405 Sağolasın hocam yaklaşık 40lık bir bütçe olacak
  12. S

Ayrı ayrı alacağım için değişiyor sürekli. Hazır sistemlere girmek istemiyorum çok baktım ama pek tatmin olamadım 1-2 parçaya ağırlık verip gerisini sallıyorlar gibi
  13. S

Toplamayı düşündüğüm sistemdir. Sizce iş görür mü? Anakart: Asus Prime B650M-K Ekran Kartı: RX7700 XT İşlemci: Ryzen 5 7500F veya 7600X Ram: Patriot Viper Venom Expo 6000Mhz Cl30 Ssd: Samsung 990 Evo Plus MZ Psu: High Power Performance Gold GD 700W
  14. S

Segotep FZ6 Pro İşlemci Soğutucu?

Selamlar, toplamak istediğim sisteme işlemci soğutucu arıyorum. Sistemde ya R5 7600x ya da R5 7500f olacak. Webde gezinirken başlıktaki soğutucuyu gördüm ve fiyatına göre değerleri çok iyi gibi göründü bu modeli daha önce kullanan veya bilgisi olan var mı? Sizce almalı mıyım...
  15. S

R5 7600X v RX 7700 XT İYİ BİR SİSTEM Mİ?

Başta ben de onu düşündüm ama daha önce forumda toplamak istediğim sistemi paylaşınca çokca değiştirmem önerilmişti. Temel frekans 4.7 ye 3.7 farkını hissetmez miyim? Ayrıca darboğazda yaşamak istemiyorum
  16. S

R5 7600X v RX 7700 XT İYİ BİR SİSTEM Mİ?

Almayı düşündüğüm ikili. Sizce ikisi birbirlerine uygun ve yeterli olur mu?
  17. S

İşlemci Soğutucu Önerisi

Sanırım bunda karar kılacağım hocam :D
  18. S

İşlemci Soğutucu Önerisi

Teşekkürler hocam, yalnız araştırdığım kadarıyla çok daha uygun fiyatlara 2000rpm soğutucular görmüştüm cfm değerleri belki biraz daha düşük olabilirdi onların tabi. En son şu model çıktı karşıma sizce f/p olarak daha mantıklı olmaz mı? https://www.epey.com/islemci-sogutucu/dark-freezer-x129.html
  19. S

İşlemci Soğutucu Önerisi

Selamlar, toplamak istediğim sisteme f/p bir işlemci soğutucu arıyorum ama bir türlü karar veremedim sizce 1-2k arası en mantıklı ürün hangisi? Fiyat olarak daha fazlasını vermek istemiyorum, sistem için gerek olmadığından sıvı soğutucuda istemiyorum. Anakart: Asus Prime B650M-K AMD AM5...
  20. S

Sizce Bu Sistem Nasıl? 37K Fiyata Mantıklı mı?

Sizin eşinize dostunuza allah kolaylık versin hocam zira okuduğunuzu bile anlayamıyorsunuz belli ki
Geri