Arama sonuçları: *

1. S

Sistem yorumlama neyi değiştirmeliyim

Psuyu yükselt hocam 850W bu sistem ve ilerisi için çok verimli olmaz almışken en azından 1000W al
  2. S

2. El Sistem Toplama Önerisi

Selamlar, 2. el de ucuza bir sistem toplamaya çalıştım ve bulduğum parçalar bu şekilde hepsi 8K ediyor toplamda. Sizce alınır mı? EKRAN KARTI: MSI 5500 XT 8GB İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 3500X 3.6GHZ AM4 (FANSIZ) RAM: GoodRam 2x8 16GB 3600mhz DDR4 SSD: ADATA LEGEND 850 LITE M2 1TB PSU: Corsair CV550...
  3. S

Sistem Topluyorum, Düşünceleriniz?

Vaktini ayırdığın için sağol hocam güzel sistem olmuş. Burada eklediğin anakart mantıklı geldi bunu kullanabilirim
  4. S

Buna yakın özelliklerde dramli hangi ssd alınabilir hocam? 1739308405 Sağolasın hocam yaklaşık 40lık bir bütçe olacak
  5. S

Ayrı ayrı alacağım için değişiyor sürekli. Hazır sistemlere girmek istemiyorum çok baktım ama pek tatmin olamadım 1-2 parçaya ağırlık verip gerisini sallıyorlar gibi
  6. S

Toplamayı düşündüğüm sistemdir. Sizce iş görür mü? Anakart: Asus Prime B650M-K Ekran Kartı: RX7700 XT İşlemci: Ryzen 5 7500F veya 7600X Ram: Patriot Viper Venom Expo 6000Mhz Cl30 Ssd: Samsung 990 Evo Plus MZ Psu: High Power Performance Gold GD 700W
  7. S

Segotep FZ6 Pro İşlemci Soğutucu?

Selamlar, toplamak istediğim sisteme işlemci soğutucu arıyorum. Sistemde ya R5 7600x ya da R5 7500f olacak. Webde gezinirken başlıktaki soğutucuyu gördüm ve fiyatına göre değerleri çok iyi gibi göründü bu modeli daha önce kullanan veya bilgisi olan var mı? Sizce almalı mıyım...
  8. S

R5 7600X v RX 7700 XT İYİ BİR SİSTEM Mİ?

Başta ben de onu düşündüm ama daha önce forumda toplamak istediğim sistemi paylaşınca çokca değiştirmem önerilmişti. Temel frekans 4.7 ye 3.7 farkını hissetmez miyim? Ayrıca darboğazda yaşamak istemiyorum
  9. S

R5 7600X v RX 7700 XT İYİ BİR SİSTEM Mİ?

Almayı düşündüğüm ikili. Sizce ikisi birbirlerine uygun ve yeterli olur mu?
  10. S

İşlemci Soğutucu Önerisi

Sanırım bunda karar kılacağım hocam :D
  11. S

İşlemci Soğutucu Önerisi

Teşekkürler hocam, yalnız araştırdığım kadarıyla çok daha uygun fiyatlara 2000rpm soğutucular görmüştüm cfm değerleri belki biraz daha düşük olabilirdi onların tabi. En son şu model çıktı karşıma sizce f/p olarak daha mantıklı olmaz mı? https://www.epey.com/islemci-sogutucu/dark-freezer-x129.html
  12. S

İşlemci Soğutucu Önerisi

Selamlar, toplamak istediğim sisteme f/p bir işlemci soğutucu arıyorum ama bir türlü karar veremedim sizce 1-2k arası en mantıklı ürün hangisi? Fiyat olarak daha fazlasını vermek istemiyorum, sistem için gerek olmadığından sıvı soğutucuda istemiyorum. Anakart: Asus Prime B650M-K AMD AM5...
  13. S

Sizce Bu Sistem Nasıl? 37K Fiyata Mantıklı mı?

Sizin eşinize dostunuza allah kolaylık versin hocam zira okuduğunuzu bile anlayamıyorsunuz belli ki
  14. S

İnsanın hevesini kırıyorlar sadece hocam neyse en çok onlar biliyor :D 1737216327 40K civarı 1737216352 Henüz toplamadım hocam araştıyorum
  15. S

Hocam öncelikle alınganlığınıza ithafen söylemek isterim ki ben sizi tanımam etmem, o yüzden yorumlarınıza sizin beklediğiniz kadar önem vermek zorunda değilim. Ben öneri beklerken siz hiçbir mantıklı argüman sunmadan şu çöp bu çöp deyip durmuşsunuz karşılık verince de benim önerilerime...
  16. S

Gereksizden kastınız nedir tam olarak? Aynı bütçeye siz hangi parçaları tercih ederdiniz? Yazdıklarınız gereksiz ve çöp. Hatta yorum bile değil ben öneri bekliyorum siz çöp ve gereksizden başka bir şey yazmamışsınız bu gerginlikle forumda çok takılmamanızı öneririm :D
  17. S

İşlemci için R5 7600X düşünüyordum normalde ama 7500F ile aralarında hatrı sayılır bir fark olmadığını görünce fazladan 2k vermek istemedim
  18. S

Selamlar, böyle bir sistem toplamak istiyorum. Hazır sistem istemiyorum parçaları ayrı ayrı alacağım 37k fiyat çıkıyor şu an sizce mantıklı mı yorumunuz nedir? Anakart : Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro Atx Ram : Corsair Vengeance 32GB CL36 Expo 6000MHz DDR5 Ekran kartı : RX 7600 XT...
  19. S

Valorant yeni güncellemeden sonra FPS değerleri düştü

Selamlar, Valorant'ta yeni sezon güncellemesinden sonra 30-40 kadar bir FPS düşüşü yaşadım. Sorun oyun ile mi PC ile mi alakalı bilmiyorum fakat oyun zevkimi ciddi anlamda bozdu çünkü zaten çok yüksek FPS değerleri ile oynamıyordum (Normalde 140-150 FPS). Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır acaba?
  20. S

Lenovo Legion R27QE 27inç 180Hz vs Samsung Odyssey G4 25inç 240Hz

2 Monitör arasında kaldım ikisininde birbirinde üstün oldukları özellikleri var. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Top Bottom