Arama sonuçları: *

• Users: HGase
  • Order by date
  1. H

PC HOCASI-GG12 Alınırr mı? Lütfen fikir belirtin benim için çok önemli

Hocam bir kişi gördüm ben sorun yaşayan onu da herkes yaşamaz heralde
  2. H

Doğrudur hocam bununla derdim yok ama dediğim gibi 7800XT daha mantıklı geliyo daha uygun aynı/benzer performans gibi
  3. H

7800xt daha mantıklı geliyor ya param çok olsa NVDİA tercih ederim orası ayrı
  4. H

Testlerde çoğu oyunlarda 7800XT ile 4070S aynı FPS'i alıyor bazı yerlerde 4070S geçiyor o da bence teknolojisinden kaynaklı hatta 7800XT geçiyor bazı oyunlarda bence arkadaşın dediği gibi çok fark hissedilmez Üstelik 7800XT 16GB bence bu da bir avantaj
  5. H

Sağolun dostlar bu sistemi satın alacağım sanırım başka öneriniz varsa açığım birde bu sisteme UPS alacağım ucuz yollu idareten bir UPS önerir misiniz gözüm yükseklerde değil elektrik dalgalanması çok oluyor burda bilgisayarımı korusun yeter uzun süre açık bırakmasına falan gerek yok
  6. H

Hocam 4070 superli sistemlere baktım da ssd ram değiştirince fiyat uçuyo dediğiniz gibi 1734343906 Görüntü benim için hiç önemli değil performans olarak önemli mi hocam cl34 dediğiniz hangisi oluyor göremedim
  7. H

Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum 3 saat sürem var sizce mantıklı bir sistem mi? Özelleştirmelerle birlikte 40600 TL oluyor Öneriniz varsa dinlemeye hazırım...
Top Bottom