Arama sonuçları: *

1. IMilyos

65k-70k yayın + oyun sistem önerisi?

Hem oyun hem yayın için kullanacağım iyi bir sistem olsun istiyorum fakat 60k-70k arası bir bütçem var bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Kendim toplayamadığım için parçaları tek tek alamıyorum yoksa toplama olarak daha uygun olur gibi. Ekran kartı 4070 ti Super dışında bi kriterim...
  2. IMilyos

Çözüldü✓ Yeni sistem diziyorum bütçem 65-70k yardımcı olur musunuz ?

o zaman oradan da araştırma yapabilirim sağolun hocam, ayrıyeten şu şekilde bir toplama yaptım ama yine bütçemi aştı sanırım 80k altı olmayacak gibi duruyor
  3. IMilyos

amd olarak hiç deneyimim ya da araştırmam olmadığı için çok bulaşmak istemedim fakat anlattığınız şekilde bakarsam amd geçiş yapabilirim. birde bu işlemci için hangi anakart ve güç kaynağı yeterli olur hocam ? bu siteyi gördüm ama güvenemedim çok duymadığım için ekran kartı da 4070 ti - 4070...
  4. IMilyos

tamam hocam konuyu yükselt yaparım akşam birde bütçem 70k civarı o yüzden yoksa hazır sistemler var o fiyata MSI kesinlikle. palit ve inno3d ısınma konusunda ve kalite yönünden çok iyi değil.
  5. IMilyos

anladım hocam teşekkür ederim onları da güncelleyebilirim fakat bu sistem için kaç W yeterli olur en azından minimum tutmak istersek?
  6. IMilyos

ekipmanları aldığım zaman böyle bir fikrim yoktu hocam o yüzden böyle bir durum oldu ama şuan sadece kasa olarak i7 14. nesil ve 4070 ti süper olan bir sistem için yardım istiyorum. Tekrardan duruma göre onları da güncelleyebilirim satarak
  7. IMilyos

İşlemci: Intel Core i7-14700K 3.40GHz (Max. 5.60GHz) 20 Çekirdek 28MB L3 Önbellek Soket 1700 İşlemci Ekran Kartı: COLORFUL RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X 256Bit NB-EX-16G-V Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı Ana Kart: MSI B760 GAMING PLUS WIFI DDR5 Intel B760 Soket 1700 DDR5 6800(OC)MHz ATX Gaming...
Top Bottom