Arama sonuçları: *

1. B

2k monitör önerisi istiyorum

https://teknoklik.com/ktc-h27t22c-27-180hz-1ms-fast-ips-qhd-2k-hdmi1-dp1-flat-gaming-monitor-1284 geçen bir arkadaş atmıştı bu gayet mantıklı monitör için o paralar çok hocam kendi deneyimimden söylüyorum geçen 50k ya aldım lg oled 4k 240 hz 1080 den 480hz dual ını iade ettim geri va panel 144...
  2. B

Vatan bilgisayar mağduriyet yardım

bencede hocam bende bekledim kendi sistemi alırken sorunsuz gönderiyorlar biraz beklemek gerekiyor biraz daha beklemeni öneririm tabi bekleme hiçbirşey yapmayacağın anlamına gelmez ara ara darla durumunu öğren iade kabul etme fiyatlar çok arttı
  3. B

Oyunlarda dosya hatası alıyorum sorun nedir

aslında 480 lerde alıyor hocam fps de ben kısıtladım fps i boşu boşuna fazla çalışıp elektrik yakması diye :D bu sorunlarda 1 haftadır falan olmaya başladı aslına bir sorun yoktu goodbye da pc yi kurduğumda beri var 2 ay falan oluyor windowsu kendi sitesinden yükledim rufusla it ciyim ben zaaten...
  4. B

hatta alabildiğim birkaç ss de bunlar
  5. B

Arkadaşlar selamlar, oynadığım 3 oyun var zaaten 3 oyundada sürekli bi dosya hatası alıyor csgo valo ve lol de bu neden olur bazılarının fotopraflarını çektim mesela csgo da .apk uzantılı bir dosya hatası aldım chatgpt yede sordum yeniden başlat virüs vardır gibi şeyler söylüyor defender ile...
  6. B

🔥İndirim 7800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB M.2 SSD Sistem 119.999,00

32 ram hocam 2 tane ram var anakarttada seçilebilen seçeneklerde en iyisi buydu
  7. B

Anakart yükseltmesi maxs bu kadardı hocam bunu alabildim de ilerleyen süreçte değişirim. Nasıl kazık fiyat hocam ben kasım ayındada takip ettim bundan daha iyi indirim göremedim sen neye göre kazık diyorsun tek tek hem tr den topladım hemde almanyadan almanyada 2k euro civarına çıkıyor...
  8. B

2 ay önce 108 bine almıştım vatandan 3 taksitle herkes kazık demişti şimdi işlemcisi daha düşük anakartı üst makine için 120 bine herkes iyi mesaj atmış şaşırıyorum
  9. B

70000 TL ye sistem önerir misiniz

Hocam selamlar, Monster alan çoğu kişi şikayetçi ben pek önermiyorum ama geçenlerde bende RTX5080 li bilgisayar aldım vatandan istersen vatan oem ürünlerine bir bakın fiyatlar gerçekten iyi piyasaya göre.
  10. B

2.EL DDR4 Ram Elinde olan varmı

Vallaha hocam tek 8 var şuanda o yüzden tek 16 daha çok işime gelir ama bi fiyat beklerim benim fiyat vermem çok doğru olmaz chatgpt veya sahibinden bi bakarmısın senin için uygun olan neyse söyle değerlendireyim
  11. B

2.EL DDR4 Ram Elinde olan varmı

Beyler Selamlar Kuzenime DDR4 ram lazım ama çok fazla bütçesi yok 2. el Elinde olan vamrı istanbul içi 16 ram yeterli
  12. B

VATAN İNDİRİMİNDEN ALDIĞIM CİHAZ SİZCE NASIL

Merhabalar, Geçenlerde bir arkadaş atmıştı bu kasayı ve biraz configüre ettim. Sizce nasıl olmuş önerileriniz varmıdır (Ram 2 tane). 108.402 TL
  13. B

❌İndirim Bitti! UGREEN Nexode Air 100W 4-Port GaN 2072₺

Aldım teşekkürler.
  14. B

Yardım ACİL YARDIM MX6 Macun çok katı

Hocam geçenlerde bende aldım amazondan kredi kartı ilesürmeye çalıştım çok kötü oluyor yarısı karta yapışıyor falan arkadaşların önerdiği gibi dene bence x şekilin de sür yoksa çok katı yayılmıyor ve yayarsanda aşırı macun gidiyor
  15. B

1.8 m kadar araç önerisi istiyorum.

benim araç geçen hafta 10 bine geldi hocam trigerde sorun yaşamamak için 80bine gelince değişin diyorlar yazdığımın dışındada bir sorun yaşamadım onun dışında birde fotoğraf paylaşalım :D
  16. B

1.8 m kadar araç önerisi istiyorum.

hocam selamlar bende 408 var mart ayında 1 sene oldu araçta ufak tefek elektrik sorunları oluyor ama bunlar çok büyütülecek şeyler değil bence 2 kere kilitlememe sorun 1 kere ekran gelmeme sorunu 2 kerede yolda giderken ekran gitti ve 1 dakika içerisinde açıldı gibi 3 sorun yaşamdım onun dışında...
  17. B

Bütçeye Uygun 2200 VA UPS Önerileri

Hocam hiç dikkatimi çekmedi fan sesi rahatsız olsam hatırlardım sadece ötme sesi biraz fazla o da iyi mi kötümü karar sizlerin Birde alacaksan amazondan almanı tavsiye ederim 1 aya yakın bir iade hakkın var hem deneyimlemiş olursun
  18. B

Bütçeye Uygun 2200 VA UPS Önerileri

Bende powerful sle 2000 modeli var 4 ay önce sipariş ettim gayet iyi elektrik kesintisinde 15 dakikaya kadar götürüyor tavsiye ederim
  19. B

Öneri Yeni HP OMEN MAX Laptop 16 RTX5090 alınır mı?

Vallaha hocam itopyada msi var 270-340k arası vatandada aynı fiyatlar HB de 240k civarında asus var birçoğu şişirme olduğundan dolayı olabilir ama attığım hp nin kendi sayfası burda şişirme olacağını zannetmiyorum asusla msi da 100k lık farka değermi açıkcası size sormak istedim
  20. B

Öneri Yeni HP OMEN MAX Laptop 16 RTX5090 alınır mı?

evet hocam Biliyorum masa üstü ekran kartıyla aynı ücrette nerdeyse. Fiyat içinde msi ve asus 300k civarlarında fiyatları var bu nerdeyse yarı fiyatta ama hp omen ile alakalı çok bilgim yok kullanıcıları memnunmu açıkcası onun için yazdım.
Geri