Arama sonuçları: *

1. Will Black

MONİTÖR EKRANI GELMİYOR

Dostum ayarlardan olabilir , uyku gibi belirli seçenekleri var daha detaylı anlatman lazım yardım için
  2. Will Black

Yardım 5060 ti güç yeter mi

Arkadaşlar merhabalar , herkese kolay gelsin , ben ağır sanayi işçisiyim 2 aydır geceli gündüzü çalışarak Asus RTX 5060tı 16 GB ekran kartı aldım evdeki masaüstü sistemim apuydu . Sorularım : -650 w PSU sıkıntısız çalıştırırmı -sistem performansı nasıl olur -ryzen 55600 g 16 GB RAM M2 ssd PCI...
  3. Will Black

Android 15.000 TL BÜTÇE ÖNERİ

Arkadaşlar merhabalr , 15.000 tl bütçem var ALLAH NASİP EDERSE , kurban bayramından sonra telefon almak istiyorum SİZİN DENEYİMLERİNİZE DAYANARAK ne önerirsiniz . TERCİHLERİM ; - YÜKSEK KALİTEDE GÖRÜNTÜ VERSİN ( ÇOK FİLM İZLERİM ) -KASMASIN EKRAN -ŞARJI UZUN GİTSİN -ŞART DEĞİL FAKAT (...
  4. Will Black

Yardım YANLIŞLIKLA KENDİMİ GOOGLEYE EKLEDİM

YARDIM EDİN KENDİMİ GOOGLEYE İŞLETME OLARAK EKLEDİM EVİMİN ADRESİ GÖZÜKÜYOR NASIL HESABI ADRESLE BERABER KOMPLE SİLERİM , GOOGLEDEN KİMSEYE ULAŞAMIYORUM
  5. Will Black

Yardım Beyler acil yardım ( RAT VİRSÜSÜ )

BİR terslik oluduğunu nasıl anlarım
  6. Will Black

REİS 23 GB NASI TARATAYIM
  7. Will Black

Beyler , az önce torrent ' ten battlefield 3 indirdim oyunu kurduktan sonra CMD açıldı ( rat , vs ) yemiş miyimdir . Format atayım mı ? ALLAH RIZASI için yardımcı olun
  8. Will Black

Yardım Apu İşlemci Monitör Hz Aşırtma

Herkese merhaba arkadaşlar , Benim sistemim şu şekilde -RYZEN 5 5600G -2 X 8 16 gb ram -500 gb m.2 ssd -ASUS TUF GAMİNG 144 HZ MONİTÖR fakat 165 hz aşırtmaya sahip 144 hz ' i nasıl 165 hz yaparım
  9. Will Black

Yardım Bluetooth ve PCI Express 4.0 Destekli Anakart Arayışı

Teşekkür ederim kardeşim
  10. Will Black

Ryzen 5 5600G gen 3 mü , gen 4 de standart çalışamaz mı
  11. Will Black

Kullandığım M.2 Ssd çalışırmı Pci express 4.0 ile Crucial P3 500Gb 1734358914 Ryzen 5 5600G
  12. Will Black

Merhaba arkadaşlar , anakartım bozuldu , üzerinden onboard görüntü alabileceğim apu işlemciyle kullanacağım anakartı tercihim uzun ömürlü ve sıkıntı çıkartmaması İŞLEMCİ RYZEN 5 5600G -Mümkünse blutut -P.C.İ EXSPRESS 4.0 FİYAT PERFORMANS ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM Kullandığım M.2 Ssd...
Geri