Arama sonuçları: *

1. Fahare

Gıbırnet dns değiştirme

Dhcp altında bulunan kısımdan dnsleri ayarla cloudflare dnsleri gir açılır (enazından bende öyle)
  2. Fahare

Yardım Ekran Kartımda 3 Güç Girişi Var Ancak Güç Kaynağımda 2 Adet Var

cpu/gpu yazdığına göre ortak yapmışlar girişleri kablodan düzeliyor 4+4 kısmı işlemci girişi 6+2 ler ise ekran kartına takılacak dediğim gibi olursa sorun olusturmaz
  3. Fahare

yok psu tarafını iki tarafı destekleycek sekilde ayarlamıslar kablo tarafı duzeltiyor önemli olan KABLONUN ÜZERİNDE YAZAN ÖNEMLİ CPU GPU YAZAR yanlış bağlama
  4. Fahare

soldada pci var 1775155936 fark etmedim sağdada varmıs arkdas belirtmiş cok karısık bir tasarıma sahip psu
  5. Fahare

dikkatli baktım 4 adet pci griişi var psuda sana lazım olan ise 3 + 2 lazım cpu cok guclu degilse 1 tane taksan yeterli (aslında tek olan guclu işlemciyede yeter de saglıklı kullanım acısından yapılıyor )
  6. Fahare

inceledim ama diagramı yok ya 16 pin to 8+8 cıkıs veren kablo alacaksın ya da 8 to 2x 6+2 ama diagram yok kendin cıkarman lazım hertürlü
  7. Fahare

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

Belikde 1 nisan şakası yaptılar
  8. Fahare

Ooo işte şimdi işler değişti
  9. Fahare

Bir döner için ki se uğraşmaz herhalde dedim uygulama bile girmiyor şuanda jsndhsjcjdbdjlndjdj
  10. Fahare

Donanım Arşivi Videosundaki termal macunu kullanan var mı ?

İletkenlik olarak iyi olsa da çok hızlı uçuyor tf9 gibi biraz daha katı veyw direk ptm gibi direk katı macun kullanman daha uzun ömürlü olur
  11. Fahare

Whatsapp profil fotoğrafı gelip gider mi durup dururken?

Her şerde bi hayır vardır evlenip boşanıp hayatı boyunca ona sponsor da olabilirdiniz ucuz kurtulmuşsun bi tanıdık evlenip boşandı ne çocuğu alabildi ne de nafaka vermekten kurtulabildi kadına sponsor olmuş oldu kadın evlenmeden takılıyor adam çocuğun velayetini bile alamıyor
  12. Fahare

Hilecilerin Allah Belasını Versin!

Hilecilerin gözünün yağını yiyim özellikle rage olanların lan bakıyorum rage hile hemen salıyorum o eğlenemiyor ben kendimi sinir etmiyorum legit olanları da emin olduğumda salıyorum bana före en büyük sorun online oyundaki insanlar İsimimi türkçe olduğunda başıma gelenler Türk oyuncular: İyi...
  13. Fahare

PayPal'ın Olmayışı Türkiye'nin Çok Büyük Zararınadır!

D****k kocaman oldu artık hava alıyor içerisi herkes kendi çözümünü buluyor yurtdışı alışveriş bitti akrabaya kargoluyorum yazın getirnesini bekleyeceğim dc yasak modeme ayar çektim öylr kullanıyorum daha böyle gidiyor neyse ya arkadaşın drdiği gibi kripto yaparsin (ne kadar yasal bilmiyorum...
  14. Fahare

Beyaz İntel Sistem Ve Parça Tavsiyesi Verirseniz Çok Sevinirim

Test işlemcisi gelmemiş sen diyince modarta biraz göz gezdirdim o da rakip(?) ile testi yapmamış Nebi abinin dediği gibi 285k nın makyajlı haline bak bu intel core ultra 7 bakın demişler sorun intelin isimlendirme stratejisi 7 serisi olduğu için rakipte de 7 serisiyle karşılaştırmışlar 9 serisi...
  15. Fahare

Beyaz İntel Sistem Ve Parça Tavsiyesi Verirseniz Çok Sevinirim

Maalesef 1151 1151v2 saçmalığıyla başlayan milleti s****emeyi gaye edinmiş firmaya karşı tarafsız olamıyorum rekabete girecek kadar yükselse yeter ki onu bile becerememiş insan der madem yapamadık 1 nesil salalık argeye adam alalım pazarlama parasına yemi nesil erken gelsin der yok adamlar...
  16. Fahare

🔥İndirim VENTO Neptune VG07F 1.457 TL

140mm psu var sorunsuz oturuyor
  17. Fahare

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Karşılıklı yanlış anlaşılma düzeltildi
  18. Fahare

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Konudaki tiplemeler Devlet sırrı gibi saklanan tg grubu ve bunu paylaşmamak için 50 takla atan eleman: (banlanırım dedi paylaştım uyarı dahi almadım) sanki paylaşsa bir şey değişecek grupta 15k insan var burdan max 1k adam gidecek o da şansını çok etkileyecek sanıyor Alamadı diye kıskanan beddua...
  19. Fahare

🔥İndirim 🔥(1 Nisan) Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 150 TL, 60W 125 TL🔥

Aldım bakalım hayırlısı boş vaktimde emektar notebooku type c ile çalışabilecek hale getirme gibi bir projem var kablo lazımdı iyi oldu konu için teşekkürler
Geri