Arama sonuçları: *

1. R

Sürücü kursu hocasına ne kadar sabredebilirim

hiç ağzını gevelemene gerek yok hocam , sen dünya kadar para verip böyle insanların tavrını çekmek zorunda değilsin. Kurs yönetimine gidersin ben hoca ile anlaşamıyorum değiştirmek istiyorum diye onlarda çare bulacaktır.
  2. R

Sürücü kursu hocasına ne kadar sabredebilirim

buna benzer bir sorunu yaşadım. Sürücü kursuna yazılmadan önce hiç araba tecrübem yoktu hatta direksiyon koltuğuna bile oturmamıştım bu yüzden derste hatalarım oldu ama dersi veren hoca bozuntusu saçma sapan tavırlar içine girdi , Direk hocayı değiştirdim . Hem o kadar para verip hem de bunların...
  3. R

Battlefild 2042 alınır mı

alınır hocam. steam hesabımda 94 saat oynadım ve keyif aldım. Sunucular hala dolu
  4. R

Ne kadar Kazanıyorsun ❓❓

özel bir üniversitede güvenlik olarak çalışıyorum. Haftada 6 gün 8 saat çalışarak 35k maaş alıyorum. yol+yemek karşılanıyor. Sevmediğim bir iş ama mecburen yapıyoruz. Haftada 2 gün 16 saat çalışarak mesai yaparsan aldığın para 50k görüyor
  5. R

Ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerleri

arkadaşlar bu sıcak aylarda işlemcim 75-80 dereceleri ,ekran kartım ise 79 -80 dereceleri görüyor. Bu sıcaklıklar normal mi
  6. R

Ekran kartı sıcaklıkları

ASUS Dual GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER OC Edition 16GB 1752333899 ASUS Dual GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER OC Edition 16GB
  7. R

Ekran kartı sıcaklıkları

arkadaşlar sıcak yaz aylarında ekran kartı sıcaklık değerleri en fazla kaç olmalı. Kullandığım kart 79-80 dereceleri görüyor
  8. R

The system has posted in safe mode hatası

arkadaşlar pc bir kaç gündür bu hatayı veriyor ne olduğunu bilen var mı
  9. R

Jinekomasti ameliyatı olan var mı

arkadaşlar bu işlemi daha önce yaptırmış olan var mı ,süreci anlatırmısınız
  10. R

LAPTOP İÇİN RAM VE SSD ÖNERİSİ

arkadaşlar sa. laptopumun ram ve ssd yükseltmek istiyorum ama hangi ram destekler bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
  11. R

Steam yaz indirimleri

arkadaşlar hepinize hayırlı günler. Steam yaz indiriminde neler aldınız , tavsiye edeceğiniz zengin hikayeli oyunlar var mı ?
  12. R

Laptop ram yükseltme

arkadaşlar sa. laptopumun ram ve ssd yükseltmek istiyorum ama hangi ram destekler bilmiyorum yardımcı olurmusunuz? laptop modelim...
  13. R

Laptop için ram önerisi

arkadaşlar kullanmakta olduğum laptopun ram yükseltmek istiyorum fakat hangi ram olur bilemedim yardımcı olurmusunuz . laptopum...
  14. R

Ryzen 5600 Bu sıvı soğutma olur mu ?

aynı işlemci ile bu soğutucuyu 1 sene kullandım sıcaklık 65 dereceyi geçmedi
  15. R

Ryzen 5600 Bu sıvı soğutma olur mu ?

sıvı soğutma şart değil birde 360mmm bu işlemciye fazla (https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-212-dual-sickleflow-2x120mm-argb-led-fanli-cpu-sogutucusu.html#urun-ozellikleri)
  16. R

Aşırı zayıfım ne yapmam gerekli?

hocam karbonhidrat ağırlıklı beslenin. Makarna , pilav vb
  17. R

Fazla heyecanlanma sorunu

Arkadaşlar bu sıkıntıyı yaşayan var mı ? İnsanlarla diyalog kurarken olsun yeni bir şey denerken olsun çok fazla panik oluyorum. Kalabalık bir ortama girince afallıyorum
  18. R

muhakkak gidin hocam kilonuzdan dolayı spora gitseniz bile kas çalışmak zor olur sizin için
  19. R

doktora gittin mi hocam hiç çünkü yaşına ve boyuna göre çok zayıfsın , Allah korusun
Geri