Arama sonuçları: *

1. noyan123

Gaming.gen.tr monitör alınır mı?

Gaming,gen.tr yeni aldım, internetten sipariş geçip mağaza gidip teslim aldım bir sorun yaşamadım. Ama teslim almaya gittiğimde test etmiyoruz siz test edin bir sorun çıkarsa alırız demişti. O ters geldi biraz vatan falan aldığımda yerinde test edip vermişlerdi.
  2. noyan123

Gaming gen trden monitör alınır mı ve hangi monitörü alırdınız 2k monitör lazım

gaming gen geçen aldım, internet üzerinden satın aldım. mağaza gidip teslim aldım, bir sorun yaşamadım.
  3. noyan123

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

Monitör aldım, sonrasında bin TL hediye kartı verdi, üstüne ekleme yapıp trendyoldan almak istediği şeyi sanal kart oluşturup aldım.
  4. noyan123

Bu Ses Sistemi PC ye takılır mı?

Evet, amfi farklı bir markanın kablo direk bağlantı ile yapılıyor ama çalıştırır mı çalıştırabilir ama kurcalaman lazım aygıtı
  5. noyan123

https://www.trendyol.com/mikado/md-813bt-5-1-usb-sd-fm-destekli-multimedia-bluetooth-speaker-p-681471070 Basitçe şöyle atayım, bunun 5 adeti var elinde ama ortadaki büyük olan yok ise 5 adet bir işe yaramıyor.
  6. noyan123

5 Adet Hoparlörün amfisi var ise dönüşücü ile takılır. Amfisi yok se bir anlamı olmaz. Bir verim Alamazsın düşük ses çıkar öyle.
  7. noyan123

Çözüldü✓ 15.000 TL Bütçe ile Monitör Önerisi (Oyun + İş Kullanımı)

https://www.gaming.gen.tr/urun/346700/msi-g321q-31-5-inc-170hz-1ms-2k-wqhd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/
  8. noyan123

Samsung s24 ultramı Mi 14 t pro mu ?

s24 tabi ki
  9. noyan123

Elektrip gidip gelmesi sonucu Monitöre güç gelmiyor yardım!!

Servisin dediği gibi olmuş olabilir, anakartın üzerinde ufacık bir şey yanmış olabilir. Monitör tamir eden elektronikçilere göster uyguna çözebilirsin.
  10. noyan123

CİTROEN C4X ALINIR MI?

bende alacaktım yeni vazgeçtim, kronik sorunlar klasik citroen gibi geldi gene sorunlar çıkaracak gibi ondan vazgeçip bende puma ve juke döndüm
  11. noyan123

PCI-e X1 slotuna taktığım M.2 SSD gözükmüyor

Merhaba arkadaşlar https://www.amazon.com.tr/dp/B09M8WRD73?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Adaptörünü aldım, elimde fazladan bir Samsung m2 vardı, ancak taktığımda görünmedi. BIOS'ta bir ayar yapmak gerekiyor mu, tam bir sonuca ulaşamadım. Anakart biostar b450mh
  12. noyan123

AutoCAD durduk yere kapanıyor

Hazır teşhir dosyası falan koydu isen belki hatalı dosya olabilir. Çizim çok büyük ise çökme yapabilir ama öyle olduğunda genelde kurtarma yapıyor autocad
  13. noyan123

Yardım Kredi kartı ile 3 taksitle alınan ürünün iadesi?

Bildiğim kadarı ile taksit taksit geri veriyor
  14. noyan123

Askerlik tecili hakkında

Sınırın zaten 27 yaşına kadar meslek lisesinle yapsan 27 aöf ile yapsan 27 yaşına kadar 28 yaşında zorunlu gitmek zorundasın. Okulun attığı 2 sene var birde kendi hakkın var sebebsiz erteleme 2 sene
  15. noyan123

Bedelli askerlik yapmali miyim?

Gelirin ve işin düzgün ise hiç bozma bedelli git.
  16. noyan123

torrnet oyun indirilirmi

daha kırılmadı o
  17. noyan123

Yardım Samsung SSD vs Kioxia SSD

Doğru, karar.
  18. noyan123

GAME GARAJ GÜVENİLİRMİ

Güvenilir, sistem aldım gayet güzel bir şekilde geldi, sonrasında ekran kartı almıştım. Sorun çıktı ekran kartında sistemsel, ellerinde aynısı kalmadığından üst modeli ile değiştirmişlerdi, fiyat farkı almadan.
  19. noyan123

Muhabbet Kuşlarım Alışır mı?

Ayrı ayrı aldığından belli olmuyor, hiç alışmayıp sadece arkadaş gibi takılır ama kıskanır. Genelde eş seçimlerini götürüp yapmak mantıklı olandır orada kuş kendi seçer ve bu seçme olayın uzun sürek bir şey değildir genelde 10-15dk olur.
  20. noyan123

Yardım Kulaklığım yere düştü

İçinden kenarından bir şey kırılmıştır tıkır tıkır oynuyordur. Buna yapabileceğin bir şey yok. Anlarım dersen aç bak o kadar rahatsız ediyor ise, şarj etmesinde ve çalışmasında bir şey yok ise devam et kullanmaya bir şey olmaz.
Top Bottom