Arama sonuçları: *

1. S

Merhaba geforce expereince yazılımının diskini değiştiremiyorum

arkadaşlar selam 2 tane ssd im var uygulama içinde günlük dosya konumu seçeneğini disk d yaptım ama hala alt f9 ile kayıt alırken disk c ye kayıt ediyor yardımcı olur musunuz disk d ye kayıt etmesini istiyorum
  2. S

Nvidia expereince yükledim ama sağ üstteki göstergeyi kapatamıyorum

oldu kanka teşekkürler 1738695334 teşekkür ederim işe yaradı
  3. S

Nvidia expereince yükledim ama sağ üstteki göstergeyi kapatamıyorum

merhaba arkadaşlar başlıktada olduğu gibi göstergeyi kapatamadım yardımcı olursanız çok sevinirm
  4. S

Ak400 digital sogutucu aorus b450 pro anakartima uymuyor

merhaba siparis ettigim ak400 digital sogutucum elime ulasti stok fani sökup yeni sogutucumu takmaya calisiyorum ancak sogutucunun icinden cikan turuncu yerlestirme parcalari ne yazik ki anakartima uymuyor acaba benim mi gozden kacirdigim bi detay var soylerseniz cok sevinirim eger anakart ile...
  5. S

Crucial P3 Plus 3D Nand

2500 tl fiyata bu m2 ssd alınır mı sizce ? bu fiyat bandında 1tb olcak şekilde başka önerileriniz var mıdır
  6. S

Ikinci el 900tl amd wraith prism soğutucu buldum

aslında bu soğutucunun görüntüsü falan çok hoşuma gidiyor ama senin bunu kesin al çok daha iyidir dediğin bir önerin varsa öğrenmek isterim
  7. S

Ikinci el 900tl amd wraith prism soğutucu buldum

ikinci el 900tl amd wraith prism soğutucu buldum sizce alınır mı soğutması falan nasıldır şu an işlemcim amd 3600 ama amd 5600 işlemciye geçmeyi planlıyorum
  8. S

Işlemcimi yükseltmek istiyorum

anakart bilgilendirmesi için teşekkür ederim şimdi bende baktım ama karşılaştırma videolarına baktığımda 5600 aslında 3600den baya fazla öndeydi günümüz ekran kartı fiyatlarını göz önünde bulundurunca maalesef yeni bir ekran kartı alabilcek durumum yok amacım ise dediğim gibi sistemimi biraz...
  9. S

Işlemcimi yükseltmek istiyorum

merhaba amd 5 3600 işlemcim ve rtx 2060 super ekran kartım var sistemimden aslında memnunum ama biraz yenilemek istiyorum aorus marka b450 pro anakartım var öğrenci olduğum için sıfır işlemcilere pek sıcak bakmıyorum ikinci el araştırma yaptığımda amd 5 5600 işlemciyi 3k seviyelerinde bulabildim...
Geri