Arama sonuçları: *

1. Mozasur

Yeni topladığım sistemin işlemci sıcaklığı %100'e çıkıyor.

Hocam peerless assasin benim kasaya uygun değil mi? Ben tam olarak çözümleyemedim de
  2. Mozasur

Sıvı soğutucudan iğrendim ama bu fiyatlara sıvı soğutucular da var bu konuda düşünceniz nedir acaba
  3. Mozasur

Arkadaşlar tekrar merhaba soğutucudan olduğuna şahsen ikna oldum, soğutucudan olmasa bile bu soğutucudan aşırı derecede soğudum o yüzden her türlü yenisini alacağım. Sistem donanımlarını yazmıştım zaten kasam da bu https://app.hb.biz/Ax93806kyh41 İkinci kez soğutucuya para vereceğim için bir...
  4. Mozasur

SpeedFan uygulamasında sıcaklık değerleri gayet normal sebebini bir türlü çözemedim ben de. Farklı bir fan ile deneyeceğim sorunun soğutucu ile alakalı olup olmadığı hususunu tam olarak bir netleştirmek istiyorum sonrasında güncelleme yaparım, konuyu takibe alırsanız çok mutlu olurum
  5. Mozasur

Evet hocam https://app.hb.biz/3ehxUGlqYu38
  6. Mozasur

Hocam ne yaparsan hep daha iyisi olabiliyor ben bu kadar toplayabildim maalesef Biraz daha bakayım gün içerisinde sipariş vereceğim illaki 1734786988 Tam olarak söylemek istediğim şey bu başka bir sorun olmalı ama çözemiyorum bir türlü. Kasada çıkış fanı hariç 3 önde 2 yukarıda olmak üzere 5...
  7. Mozasur

Yaklaşık 42 lira tuttu monitör hariç
  8. Mozasur

Şimdi tekrardan söktüm ve taktım soğutucunun altındaki korumayı kaldırmışım, termal macunu ("ARCTIC MX-6") daha 2 gün önce sürdüm. Pompa kablosu pump fan 1 girişine, fan kablosu ise Sys Fan 1 girişine takılı. Onlarda da sorun yok gibi görünüyor Hocam dediğinizde haklısınız gün içerisinde...
  9. Mozasur

2 kez söküp taktım, tekrardan deneyeyim içimde ukte kalmasın
  10. Mozasur

Test başlar başlamaz 90 dereceye fırladı sıcaklık, 30 saniye içinde 100 dereceyi buldu 43 saniye sonunda stopladım testi. Soğutucudan kaynaklı olduğundan eminseniz şu an hemen sipariş vereyim gerçekten
  11. Mozasur

Haklı olabilirsin sistemi toplarken iade eder diye aldım lakin pişman oldum aldığıma. Ama yine de bu sıcaklık değerleri daha doğrusu artış hızı normal mi ? Speedfan uygulaması gayet mantıklı sıcaklık değerleri gösteriyor. Bilgisayarın kendini korumaya almaması da aklımı kurcalıyor. Şimdi test...
  12. Mozasur

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem toplayalı 1 hafta oldu. Bilgisayarı sıfırdan kurulumu yaptıktan sonra rastgele Horizon - Zero Dawn Remastered oyununu yükledim ve 3-4 gün oynadım. Sonra MSI Center üzerinden işlemci sıcaklık değerine bir baktım bilgisayar boştayken 55-60 derece oyun oynarken...
Top Bottom