Arama sonuçları: *

1. Wuqqers

Kendi Discord Alternatifimi Geliştiriyorum: Test İçin Ekip Aranıyor

Diğer radyoya geçmek için sıraya alındıktan sonra /atla veya /skip komutunu kullanmanız gerekir hocam 1772822829 görsel olarak kesinlikle haklısın, arayüzü bilerek Discord'a benzettim. Çünkü kullanıcıların yıllardır alıştığı o kas hafızasını (solda sunucular, sağda chat) kırıp onlara baştan...
  2. Wuqqers

Selamlar hocam, yorumun için çok teşekkürler. Aslında bunu çok tatlı bir iltifat olarak alıyorum çünkü arayüzü ve deneyimi o kadar pürüzsüz oturtmaya çalıştım ki hazır bir şablon gibi hissettirmiş. :) Ortada GitHub'dan çekilmiş açık kaynak bir şablon yok; kaputun altındaki her şeyi (Next.js...
  3. Wuqqers

Fikrim yok hocam ama duruyor sanırım
  4. Wuqqers

Teşekkür ederim roadmapime ekliyorum hotfix için 1772821335 Yanii Donanım Arşivi Moderasyon ekibi dilerse sunucu açabiliriz tabii ama şu an kapalı beta amacım projenin buglarını tester arkadaşlarla test ederek hotfix atmak ve oyuncu arkadaşlarıma katma değer sağlamak tabii ne kadar destek...
  5. Wuqqers

Hocam arka uçtan kontrol ettim mail servisi çalışıyor biraz geç gelebilir postanızı yenileyin ve lütfen spama bakın kontrol ettiğimde mailler aktif olarak gönderiliyor
  6. Wuqqers

Çok pardon linki koydum sanıyordum Konuyu düzenledim link var yukarıda ama genede atayım https://prism.omerkayaekici.com/
  7. Wuqqers

Mrehaba linkten siteye gidip davet koduyla kayıt olabilir arkadaşlarınızla deneyebilirsiniz!
  8. Wuqqers

Selamlar, burası sormak için doğru yer mi bilmiyorum ama bir süredir üzerinde tek başıma gece gündüz çalıştığım bir projeyi sizinle paylaşmak istedim. Doğumdan gelen CP (Serebral Palsi) durumumdan dolayı hayatımın neredeyse tamamı fiziksel dünyadan ziyade dijital dünyada, bilgisayar başında kod...
  9. Wuqqers

MSI Katana A17 AI B8VG-862xtr alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Şu sıralar yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve HP Victus 16-S1002NT A05n6EA modelini düşünüyordum ilk başta fakat ürün bulamadığım için (stok bitti) yeni bilgisayarlar arıyorum ve MSI Katana A17 AI B8VG-862xtr ilgimi çekti ama emin değilim bu ürün hakkında bilgi...
Geri