Arama sonuçları: *

1. A

Yardım (PUBG) Giden Paket Los Sorunu

PUBG Lite masaustu versiyonunu oynuyorum fakat ping değerim 50-55 olmasına rağmen giden paket los %200'lere anlık olarak cıkıp tekrar normale iniyor. Giden paket los değeri %200 %300'lere çıkınca da ağ bağlantısı hatası verıyor. İnternet hız testi yaptığımda; - download = 10.39 Mbps. - Upload =...
  2. A

AMD Sistem topluyacağım sizden tavsiyeler bekliyorum

karşılarştırmalı izledim F/P açısından Rx570 düşünüyorum hala evet biraz ısınma problemı var ama ustesınden gelırım dıye düşünüyorum pubg tarzı oyunlar oynuyacağım genellıkle . ordakı ana kart yerıne de Gigabyte B450M S2H. bu daha uygun bence
  3. A

Sapphire tek fan galiba doğrumudur
  4. A

evet sizin dediğiniz daha ucuz farkı nedir acaba . MSI 'çok ısınıyor ' diyen çok olduğu için ASUS tercih edecektim fakat sapphire farkı sadece marka diyebilir miyiz ? 1588970692 Yani 1600 almak da bir sıkıntı yok dogru mudur ?
  5. A

0'Dan bilgisayar toplayacağım. 3500TL cıvarında bir bütçem var. Anakart = Gigabyte B450M S2H. Ekran kartı = RX560 veya 570 4 GB( büyük ihtimalle ASUS tercih edeceğim. ) İşlemci = Ryzen 3 3200 veya Ryzen 5 1600 12nm RAM = 3000MHz 8 GB. Güç kaynağı = 500W veya 550W Bir de olursa 120 GB'lık bir...
Geri